L’ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA VA ASSISTIR AHIR AL PARTIT DE PRIMERA DIVISIÓ ENTRE EL LLEVANT I L’ESPANYOL

partit levante (1) partit levante (2)

partit levante (11) partit levante (12)

 

190 persones, entre membres de l’escola i familiars, van acudir ahir a València per a assistir a l’encontre entre el Llevant i l’Espanyol

Ondara, 05.03.18. L’Escola Municipal de Futbol d’Ondara, coordinada per Vicent Moncho, va realitzar ahir diumenge 4 de març al matí un viatge a València per a presenciar un partit de futbol de LaLiga Santander de primera divisió, que es va jugar a l’Estadi Ciutat de València entre el Llevant U.D i l’Espanyol (partit que va acabar amb un empat 1-1).

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, va posar a disposició de l’Escola Municipal de Futbol 4 autobusos perquè un total de 190 persones (120 alumnes de l’Escola i 70 familiars) pogueren assistir a presenciar aquest partit.

Des de l’Escola Municipal de Futbol s’ha assegurat que els membres de l’Escola assistents ho van passar molt bé, i van tindre la seua recompensa en finalitzar el partit, quan els jugadors del Llevant van tindre l’amabilitat de fer-se fotos i signar autògrafs als alumnes de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara.

 

partit levante (3) partit levante (4) partit levante (5) partit levante (6) partit levante (7) partit levante (8) partit levante (9) partit levante (10) partit levante (13) partit levante (14) partit levante (15) partit levante (16) partit levante (17)

Publicado en Actualitat, Esports.