La campanya de la MACMA als instituts de la Marina Alta visita l’IES Xebic d‘Ondara

*Nota premsa Macma*

 

IMG_20180302_132736 IMG_20180302_131917

El passat divendres 2 de març la nova campanya pedagògica de la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta arribà a l’IES Xebic d’Ondara, els alumnes del qual gaudiren d’aquesta transversal iniciativa que pretén, per una part, conscienciar sobre el llegat literari d’una escriptora fonamental dins la literatura comarcal i, d’altra banda, apropar a l’alumnat el procés de composició musical i d’inspiració creativa a través de la influència poètica.

IMG_20180302_151616

Pel que fa al tipus d’activitat, tal com introduí el gerent de l’entitat Jovi Lozano-Seser, la I Campanya de la MACMA als instituts es fonamenta en difondre l’obra de l’escriptora i poeta de Dénia Maria Ibars des d’un format inèdit tal com és la música del professor i artista Jaume Ginestar, el qual ha musicat l’obra de l’autora en el seu disc 10 Poemes de Penyamar. De fet, l’acte inclogué, a més de la projecció d’audiovisuals sobre l’enregistrament del disc, la interpretació de poemes i alhora cançons com Tragèdia d’una rosa: una peça que Ginestar féu servir per parlar de la gènesi del seu treball discogràfic.

Un encontre de caràcter didàctic per refermar l’estimulació cultural de l’alumnat que seguirà visitant els instituts de la Marina Alta durant tot el primer semestre de 2018. El proper divendres 9 de març, de fet, la campanya arribarà a l’IES Josep Iborra de Benissa.

*Nota premsa Macma*

Publicado en Associacions.