CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA – JORNADA 3 MARÇ 2018

IMG_20180224_163706 IMG_20180127_100713 IMG_20180127_095829 DSC_5072

 

PRE-BENJAMÍ B

XÀBIA – ONDARA

Gran partit disputat entre els xabiencs i els ondarencs, on la iniciativa del joc i el marcador ha sigut de l’equip local, però que els nostres no han baixat en cap moment la intensitat i han plantat cara en un joc de tu a tu. Ja cap al final del partit, han sigut capaços de donar-li la volta al marcador per finalitzar en un just empat a 3.

PRE-BENJAMÍ A

XÀBIA LA MARINA – ONDARA

Primer temps igualat encaixant dos gols de corner, però una segona part on el domini va ser dels nostres conseqüència de les bones jugades per part d tot l’equip. Remuntant per dos vegades el marcador i arribant al resultat final de2-4.

ALEVÍ A

ONDARA A – EL VERGER

Partit sempre interessant entre els dos equips veïns on em sigut capaços d’adelantar-nos a la primera part gràcies a un tir de lluny dels nostres, però el joc del verger ha posat en sèries dificultats als nostres fins que han aconseguit l’empat en una bona jugada per la banda. Ocasions en els dos equips, però que no s’han convertit en gol. Continuem treballant.

BENJAMÍ A

ONDARA A – EL VERGER

Partit molt fluix per part dels nostres, que varen eixir despistats i que no varen tenir sort en el joc que va tenir com a conseqüència una derrota molt clara. S’ha de seguir treballant.

BENJAMÍ B

BENISSA – ONDARA B

Partit disputat i intens entre els dos equips, on els d’Ondara van reaccionar front un resultat advers i es van endur el partit. No podem deixar de destacar a Antonio ja que el seu esforç es va traduir en els tres gols dels nostres. Enhorabona!

ALEVÍ C

CIUDAD DE BENIDORM – ONDARA

Ondara va eixir amb molta força, de forma que al minut 3 van convertir el primer gol. El domini dels nostres va se tant clar que va acabar la part amb un clar 1 a 5. La segona part va seguir el mateix guió, possessió del baló i clara victòria dels nostres. A continuar treballant.

BENJAMÍ C

POLOP – ONDARA

Partit molt igualat en joc entre els dos equips, gran esforç dels nostres que ho han donat tot però que no ha sigut suficient per endur-nos la victòria.

CADET

FINESTRAT – ONDARA

Com es de costum, el cadet va alinear 3 titulars infantils tenint la seua recompensa i no va anar gens mal. La primera part possessió dels nostres i també les oportunitats, ja que el Finestrat estava molt tancat en el seu terreny de joc i jugava a la contra, però varem ser capaços de defendre-ho molt bé.

La segona part el mateix sistema però en una arribada d’ells, l’àrbitre va pitar penal, que va suposar un pal pels nostres jugadors. Poc després d’aquest penal, Pau Gilabert dels infantils va igualar el partit però ja a l’última jugada del partit una falta escorada i mal defesa pels nostres va ficar definitiu 2-1 al marcador.

INFANTIL

FINESTRAT – ONDARA

El partit en la primera part va ser igualat amb el resultat de 0-0 al descans després de poques ocasions per els dos equips.

Al principi de la segona part (min. 41) es va pitar un penalt a favor del Finestrat que va fer que el partit es posara en contra per als groguets.

Els nostres jugadors varen posar ganes per tal de remuntar el partit , però en el minut 50 varen rebre el segon gol que posava les coses mes complicades,a partir d’aquest moment el partit es va trencar i en 2 contres del l’equip de Finestrat varen fer el definitiu 4-0.

JUVENILS

ALTEA – ONDARA

Important victòria del Juvenil en Altea, gran partit de tot el equip. Primera part amb diverses ocasions pels nostres que finalitzen en un gol de Sebas després d’una genialitat de Juanki. L’equip d’Altea va reaccionar, però un immens Rose parant un penal i a continuació una ma a ma va tombar les iniciatives d’Altea.

La segona l’equip local va avançar les seves línies i va aconseguir l’empat a través d’una jugada per la banda. Després d’uns canvis, Raül que acabava d’eixir va marcar donant la victòria als nostres. Els nostres respiren i trenquen una ratxa regular.

La setmana que ve rebrem al segon classificat i necessitarem tot el vostre suport.

Publicado en Esports.