L’EQUIP BENJAMÍ DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA, SUBCAMPIÓ AUTONÒMIC DE GALOTXA

Ondara, 05.03.18. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Nèstor Portes, va participar ahir diumenge 4 de març en la fase final Autonòmica dels XXXVI JECV de modalitat “Galotxa” que es va celebrar en el carrer artificial de Benifaió (València).

L’equip benjamí de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, compost per Arnau Mas, Dani Serra i José Miguel Sastre, havia aconseguit classificar-se per a disputar la fase final autonòmica de galotxa contra els millors equips de València i Castelló, després de proclamar-se campió provincial d’Alacant.

benjamins subcampions galotxa (2)

En la fase autonòmica, l’equip benjamí va aconseguir la segona posició, després de guanyar en la primera partida a l’equip de Vinalesa A en semifinals, i perdre contra el Vila-Real en la final autonòmica. Els benjamins d’Ondara s’alcen així com subcampions autonòmics en la modalitat de galotxa de la present temporada, després d’haver protagonitzat grans partides. Es tracta de la segona plata autonòmica que aconsegueix l’equip benjamí d’Ondara aquesta temporada (la primera va ser en la modalitat d’one wall).

benjamins subcampions galotxa (3)

Des de la Regidoria d’Esports d’Ondara, la seua responsable, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona als pilotaris de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara que han participat en la fase final autonòmica de galotxa, així com als seus entrenadors, Juanma Garrido i Nèstor Portes.

Podi Autonòmic dels XXXVI JECV de galotxa:

-Categoria benjamí:

1º – Vila-real

2º – Ondara

3º – Moixent

4º – Vinalesa A

-Categoria aleví:

1º – Algímia

2º – Vinalesa A

3º – Sella-Relleu

4º – Castelló de la Plana B

-Categoria infantil:

1º – Massamagrell A

2º – Moixent

3º – Beniarbeig-El Verger

4º – Vila-real

-Categoria cadet:

1º – Riba-roja

2º – Montserrat B

3º – Almassora

4º – Petrer

-Categoria juvenil:

1º – Montserrat

2º – Orba

3º – Onda

4º – Beniparrell

Han lliurat les medalles Fede Oliva i Pedro López, vicepresidents de la Federació de Pilota Valenciana i Jesús Rosaleny, regidor d’esports de Benifaió.

Publicado en Actualitat, Esports.