ONDARA VA ACOLLIR LA “I TROBADA D’EDUCACIÓ INFANTIL A LA MARINA ALTA” AMB L’ASSISTÈNCIA D’UN CENTENAR DE DOCENTS

Ondara, 13.02.18. Dissabte passat 10 de febrer es va celebrar a la Casa de Cultura d’Ondara la “I Trobada d’Educació Infantil a la Marina Alta” dirigida al personal docent i organitzada per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa. La jornada va comptar amb la col·laboració en l’organització dels departaments de Serveis Socioculturals i a la Comunitat de l’IES Xebic d’Ondara; de l’Escola Infantil Municipal l’Oroneta de Xàbia; de l’Escola Infantil Municipal i del Bressol Musical d’El Verger, i de l’Ajuntament d’El Verger.

sdrsdr

Aquesta jornada per l’educació infantil anava dirigida especialment al professorat de l’etapa de 0 a 6 anys, i en aquesta primera edició, va aconseguir completar l’aforament màxim de 100 participants; docents vinguts de tota la comarca. La Regidora d’Educació d’Ondara, Mar Chesa, ha agraït a tots la seua presència, destacant que en la jornada es va aconseguir l’objectiu d’unir forces i posar en comunes experiències referents a l’educació en l’etapa infantil de 0 a 6 anys.

davdav

La jornada va començar amb la conferència “Els reptes de l’Educació Infantil”, a càrrec d’Alicia Alonso, membre de la “Plataforma de Madrid per la Defensa de l’Etapa d’Educació Infantil de 0-6 anys”. Després de la ponència, va tindre lloc la taula redona titulada “L’educació infantil que volem”, en la que van participar Alicia Alonso; Felicidad Signes (de l’Escola Infantil El Trenet de València); Lola Serrano (de l’IES La Malladeta de la Vila Joiosa ); Ana Espasa (d’Escola Waldorf ), la pròpia regidora d’Educació Mar Chesa, i Jaume Fullana, director general de Política Educativa de la Generalitat Valenciana. Després de la taula redona, l’ETC d’El Verger va interpretar “La infància que som”, una performance que va comptar amb la participació activa dels assistents a la jornada.

davsdr

Mar Chesa mostra la seua satisfacció perquè en aquesta primera edició s’aconseguira arribar al nombre màxim de participants, i valora molt positivament l’acollida que ha tingut aquesta iniciativa, amb l’objectiu de donar continuïtat a la Trobada i poder celebrar pròximes edicions.

Més fotos de la Trobada:

https://www.facebook.com/pg/laveudondara/photos/?tab=album&album_id=1752035818149852

Publicado en Actualitat, Ajuntament.