GRAN CALÇOTADA SOLIDÀRIA D’AMADEM EL DIUMENGE 25 DE FEBRER

Cartel amadem

 

*comunicat AMADEM *

El proper diumenge 25 de febrer AMADEM celebra la seua ja 5a calçotada solidària.

AMADEM és una associació sense ànim de lucre que treballa en la comarca de la Marina Alta pel compliment dels drets de les persones amb problemes de salut mental i per a millorar la seua qualitat de vida i la dels seus familiars.

La CALÇOTADA, un dels esdeveniments més multitudinaris dels que AMADEM organitza per a promocionar l’Associació i ajudar a sustentar-la. Com sempre els actes que s’organitzen en l’Associació són per a compartir la nostra experiència, però també per a aconseguir fons que ens ajuden a continuar amb les activitats que realitzem habitualment com a tallers i teràpies.

La Calçotada és un dels plats típics de la gastronomia catalana que s’ha anat estenent fins a arribar a les nostres terres. És un menjar que incita a celebrar una festa popular al voltant del ritual que comporta la forma de cuinar el Calçot. Es cuina a flama viva i tradicionalment amb les brases resultants es torra carn, salsitxes o pollastre.

Les anteriors Calçotadas solidàries van tenir un gran èxit. Hem arribat a reunir fins a 450 persones en aquesta jornada solidària i campestre. Han col·laborat empreses de la comarca a què agraïm la seua solidaritat. El nostre lema sempre és: enguany “més i millor”.

Celebrarem la V Calçotada Solidària el diumenge 25 de febrer de 2018, junt amb una jornada de portes obertes en la seu d’activitats de la Finca El Campell de Pedreguer.

Les inscripcions es tancaran el 21 de febrer o en completar l’aforament. Es poden comprar tiquets en els punts de venda de diferents localitats o ingressant els diners en els comptes següents:

BANKIA: ES92 2038 6280 3430 0030 0910 / LA CAIXA: ES02 2100 4608 1822 0002 7631

Indicant en el concepte CALÇOTADA i nom.

Qualsevol dubte poden contactar amb AMADEM: 966469120 – amadem@amadem.es

Esperem la vostra assistència i agraïm per endavant la vostra solidaritat.

*comunicat AMADEM *

 

 

Publicado en Associacions.