ONDARA INVERTEIX 26.000 EUROS A ASFALTAR CAMINS RURALS DE TITULARITAT MUNICIPAL

 

davdav

Ondara, 13.02.18. L’Ajuntament d’Ondara, a través de les Regidories d’Agricultura i Via Pública (dirigides per Pere Picornell) ha dut a terme en els últims dies l’asfaltat d’uns quants camins rurals de titularitat municipal.

Els treballs d’asfaltat s’han executat a càrrec de la partida de “Manteniment i asfalt de camins rurals”, dotada amb 26.000 euros en els pressuposts municipals de l’Ajuntament d’Ondara del present exercici 2018, per a fer actuacions en diferents camins del terme municipal.

davdavdav

En concret, segons ha indicat el Regidor d’Agricultura i Via Pública, Pere Picornell, s’ha procedit al reasfaltat del Camí de Dénia (a continuació del carrer Xàbia), i del Camí Casa Albors, cap al Camí Vinyals. Són dos camins rurals amb molt trànsit de vehicles cap a les partides rurals, en les que hi ha moltes casetes i bancals.

davdavsdrsdr

Aquesta actuació no és l’única que s’ha dut a terme en els últims temps als camins rurals del titularitat municipal, ja que a l’estiu de 2017 l’Ajuntament d’Ondara va realitzar la neteja dels laterals de tots els camins rurals municipals, emmarcada en les millores dels espais públics que desenvolupa l’Ajuntament en diverses àrees municipals.

D’altra banda, cal recordar també que des de la setmana passada s’estan desenvolupant les tasques de millora a Pamis, que estan incloent el nou asfaltat de l’entrada a la pedania, entre altres actuacions.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.