PROTECCIÓ CIVIL D’ONDARA LLANÇA UNA CAMPANYA PER A LA CAPTACIÓ DE VOLUNTARIS

Les persones interessades poden dirigir-se al correu protecciocivil@ondara.org, telèfon 607591358 o acudir a la seu de Protecció Civil d’Ondara (carrer Carlos Arniches), els dimarts i dijous de 17 a 20:30 hores

feste-voluntari-PROECCIO-CIVIL

Ondara, 12. 02.18. L’agrupació de Protecció Civil d’Ondara està duent a terme una campanya per a la captació de més persones voluntàries que vullguen desenvolupar la seua labor de forma desinteressada en benefici del municipi, tant en matèria de suport de la Policia Local o prevenció d’incendis com també donant suport als actes i activitats, així com en situacions d’emergència. Amb l’objectiu d’aconseguir més voluntaris, el col·lectiu ha començat a donar difusió a cartells, així com a falques publicitàries en l’emissora municipal La Veu d’Ondara.

Aquest matí, l’Alcalde d’Ondara i responsable de l’àrea de Seguretat Ciutadana, José Ramiro, ha presentat aquesta campanya de Protecció Civil, acompanyat pel Cap de la Policia Local d’Ondara, Antonio Galiano, i el Cap de l’Agrupació de Protecció Civil d’Ondara, Vicente Pascual, així com de voluntaris i voluntàries d’aquesta agrupació.

proteccio civil ondara

En l’actualitat, Protecció Civil d’Ondara compta amb 15 voluntaris, però es pretén ampliar el nombre de persones voluntàries amb l’objectiu de millorar el servei que es presta a la ciutadania. Protecció Civil d’Ondara compta a més amb dos vehicles tot terreny per a realitzar els serveis de prevenció i actuació davant de situacions d’emergència, així com de suport a actes i activitats.

Al llarg de l’any, Protecció Civil d’Ondara realitza una important tasca d’ajuda i suport de la Policia Local d’Ondara, així com en prevenció d’incendis forestals en època estival (per a això realitzen activitats formatives per a poder participar amb seguretat en l’extinció d’incendis); a més, l’agrupació de voluntaris d’Ondara rep anualment formació en diversos camps, com primers auxilis, formació bàsica, DESA, o grans esdeveniments, entre altres. Aquesta formació contínua permet al col·lectiu donar una resposta a les possibles emergències amb més professionalitat.

L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, ha aprofitat per a fer una crida a la ciutadania amb l’objectiu que noves persones decidisquen aportar part del seu temps en benefici de la societat, fent-se voluntàries de Protecció Civil d’Ondara. A més, ha agraït als integrants d’aquesta agrupació la gran labor que realitzen de forma desinteressada en benefici del municipi.

Les persones interessades que desitgen obtindre més informació i participar en Protecció Civil d’Ondara poden dirigir-se al correu protecciocivil@ondara.org, o per telèfon al 607591358. La seu de l’agrupació de Protecció Civil d’Ondara està al carrer Carlos Arniches, i té un horari d’atenció els dimarts i dijous de 17 a 20:30 hores.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.