L’AJUNTAMENT D’ONDARA CONDICIONA L’ENTRADA DE PAMIS AMB L’OBRA DE LA PLACETA I EL NOU ASFALTAT

 

Els treballs van començar ahir a executar-se al carrer Garcia Lorca

dav

Ondara, 07.02.18. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Via Pública que dirigeix Pere Picornell, està realitzant obres de millora a l’entrada de Pamis. En concret, s’està procedint a executar uns treballs per a millorar la placeta existent enfront de l’edifici de les Escoles de Pamis, al carrer Garcia Lorca, amb la creació d’una xicoteta illa de vianants amb una vorera, dins de la qual queden englobats els tres arbres de l’entrada en una jardinera, i la col·locació de dos bancs sobre la vorera. A més, també es reasfaltarà la zona de l’entrada a la pedania, des d’on es va realitzar l’asfaltat per part de la Diputació, fins a l’eixida cap a Ondara. De manera que tota l’entrada a Pamis quedarà preparada i arreglada en pocs dies, com ha indicat el Regidor de Via Pública, Pere Picornell.

dav

Amb aquesta actuació que està impulsant i executant l’Ajuntament d’Ondara, es pretén continuar amb les millores que s’han realitzat a Pamis en els últims mesos, i que han inclòs la renovació del clavegueram al nucli urbà (realitzada per la Diputació Provincial d’Alacant) i el reasfaltat de les calçades afectades; la rehabilitació integral de l’exterior de l’edifici de les Escoles de Pamis; l’execució de rastells en la zona de l’aparcament per a protecció de caiguda dels vehicles; l’execució d’un embornal lineal en el carrer Pou per a l’arreplegada d’aigües pluvials; el soterrament del tram de la sèquia al costat de la creu per a millorar les condicions de l’espai públic; la col·locació d’espills als carrers per a millorar la visibilitat per a la circulació rodada, o la realització de tres encreuaments per a l’aigua potable.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.