ONDARA SERÀ LA SEU DE LA COPA SÈNIOR PREFERENT DE BÀSQUET COMUNITAT VALENCIANA DEL 23 AL 25 DE FEBRER

pabello 1

 

El Pavelló Municipal d’Ondara tornarà a ser el centre d’atenció per al bàsquet de la Comunitat Valenciana amb la celebració de la Copa Sènior Preferent

Del 23 al 25 de febrer, Ondara es convertirà novament en seu d’un dels principals esdeveniments de la temporada. La Copa Sènior Masculí Preferent reunirà en la localitat als millors equips de la primera volta: CB Torrevieja Salud, Juventud Requena, Jujuju Aquacenter NB Xàtiva B i Mywigo Puzol.

Els quatre equips barallaran un títol de campió que a més val el seu pes en or, ja que el triomfador de la Copa, a més de proclamar-se campió de la competició, tindrà garantit l’ascens a Autonòmica per a la següent temporada, sempre que a la finalització de la lliga, ocupe una de les quatre primeres places del seu grup.

La FBCV ha decidit apostar per Ondara com a seu d’aquest esdeveniment fruit de l’estreta col·laboració que des de fa anys es manté amb l’Ajuntament, amb el seu Alcalde José Ramiro al capdavant, i l’inestimable suport a l’esport de la Regidora Mar Chesa. Aquest treball conjunt ha permès fer un pas avant en el creixement del nostre esport en el municipi, tant en la formació de jugadors/es amb el Programa de Tecnificació com en la formació d’entrenadors. En aquest sentit, el municipi d’Ondara albergarà el Curs d’Entrenador FBCV Nivell 2 que es va a desenvolupar en la província d’Alacant.

Amb la Copa Sènior Masculí Preferent, Ondara tornarà a gaudir d’un gran esdeveniment de bàsquet abans d’afrontar la recta final de la temporada.

Publicado en Esports.