LA XARXA JOVE COMARCAL ORGANITZA UN VIATGE A LA NEU DEL 16 AL 19 DE MARÇ

neu off 2018

 

Informació i inscripció al Centre d’Informació Juvenil d’Ondara

El Centre d’Informació Juvenil d’Ondara informa que la Xarxa Jove Comarcal Marina Alta, en la que està integrada la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara, ha organitzat un viatge a la neu amb activitats de multiaventura en la Serra de Javalambre (Terol) del 16 al 19 de març de 2018. El viatge va dirigit a persones de 6 a 17 anys i té un preu de 185 euros.

El viatge a la neu consta de 4 dies-3 nits, i el preu inclou l’allotjament en pensió completa en l’alberg de Camarena de la Serra (Terol); monitors titulats acompanyants 24 hores; 2 dies d’esquí/snow en l’estació d’esquí de Javalambre (incloent forfait i material); 3 hores de classes diàries per tècnics esportius d’esquí; tallers i vetlades nocturnes; activitats multiaventura, assegurança d’accidents i responsabilitat civil, reportatge fotogràfic i autobús (mínim 55 persones).

Les persones interessades poden rebre més informació i inscriure’s al Centre d’Informació Juvenil d’Ondara, a la Casa de la Cultura, en horari de 9 a 14 hores de dilluns a divendres (telèfon 677997201, e-mail joventut@ondara.org).

REGIDORIA DE JOVENTUT – AJUNTAMENT D’ONDARA

 

Publicado en Actualitat, Ajuntament.