ONDARA PREVEU POSAR EN MARXA L’ESPAI PER A JOVES ABANS DE FINALS D’ENGUANY

La “Llar juvenil” s’ubicarà, després de les corresponents obres de construcció, en l’edifici inacabat situat a l’entrada oest del nucli urbà, al carrer Picasso (rotonda d’entrada des del Xopar)

Ondara, 26.01.18. L’Alcalde i responsable de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara, José Ramiro, va anunciar ahir, en la sessió plenària d’aquest mes de gener, la construcció de l’anhelat espai per a joves; la “Llar juvenil”. La intenció de l’Equip de Govern és que la primera fase de les obres estiguen culminades per a finals d’enguany 2018. Segons va avançar l’Alcalde, el ple del proper mes de febrer abordarà aquest assumpte.

jose ramiro ple gener

Segons va exposar José Ramiro, l’Ajuntament d’Ondara preveu crear l’espai jove en un immoble de tres altures, actualment inacabat, que s’ubica al carrer Picasso, a l’entrada oest del nucli urbà (entrant per la rotonda del Xopar). La partida per a inversions de 130.000 euros dels pressuposts municipals de l’Ajuntament d’Ondara 2018 es destinarà a executar la primera fase de la “Llar juvenil” en aquest edifici. A fi de dur a terme aquesta obra, l’Ajuntament ha arribat a un acord amb els propietaris de l’immoble; acord que es portarà a ple el proper mes de febrer, i que suposarà l’adquisició pel consistori del dit immoble per 38.000 euros, més la permuta d’uns béns embargats.

edific llar juvenil (1)

L’espai “Llar Juvenil” comptarà amb aules polivalents, de formació, oci i animació. Es crearan tres plantes diàfanes. La intenció és que l’espai òbriga les seues portes al desembre d’enguany 2018. Tota l’operació financera necessària, tant per a l’adquisició de l’edifici com per a la seua construcció, es finançarà càrrec del pressupost municipal de 2018, segons va assegurar José Ramiro.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.