EL PLE DE L’AJUNTAMENT RENDEIX HOMENATGE ALS JUTGES DE PAU D’ONDARA DURANT 12 ANYS

Juan Felipe Roselló i José Antonio Alarcón, Jutge de Pau titular i suplent d’Ondara que han cessat en el seu càrrec després d’exercir-ho des de 2005, van rebre per part de la corporació el seu agraïment i una placa commemorativa

Ondara, 26.01.18. Ahir, el ple de l’Ajuntament d’Ondara, en la seua primera sessió d’enguany, va realitzar un homenatge de reconeixement pels serveis prestats als Jutges de Pau cessants, Juan Felipe Roselló (titular) i José Antonio Alarcón (suplent), els que han estat 12 anys en els càrrecs de Jutge de Pau d’Ondara; havent expirat els seus nomenaments el passat 20 de desembre de 2017. Tots els membres de la corporació es van posar en peu mentre l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, en nom de l’Ajuntament, els dedicava unes paraules, i a continuació, els lliurava sengles plaques commemoratives.

corporacio en peu   jutges 2

L’Alcalde va expressar el seu especial agraïment a Juan Felipe Roselló i José Antonio Alarcón per “lluitar per la justícia, la pau i la concòrdia de totes les veïnes i els veïns; durant aquests 12 anys han demostrat la seua forma discreta d’actuar al servei del poble, i és ben conegut per tots que la seua labor l’han fet sempre amb il·lusió pel seu treball”. Per això els va lliurar la placa de reconeixement com a “mostra de la nostra gratitud i felicitació pel treball ben fet des de 2005 fins ara”. Per la seua banda, Juan Felipe Roselló va agrair la confiança a la corporació per aquest acte, i va agrair a totes les persones que han estat aquests anys al seu costat. Especialment, va tindre unes paraules d’agraïment cap a Juan Ginestar, el treballador municipal del jutjat que ha treballat amb ells durant aquests 12 anys. Així mateix, va oferir la seua col·laboració a les noves Jutgesses de Pau d’Ondara titular i suplent, Juana Peris i Magdalena Amalia Server, en tot el que necessiten. Després de la sessió, tots els regidors de la corporació, junt amb els Jutges de Pau cessants i les noves Jutgesses de Pau, van posar per a la foto d’homenatge.

jutges 1

D’altra banda, el ple d’anit va aprovar els tres punts de l’orde del dia. Va ser aprovada per unanimitat la proposta de la Regidoria de Cultura per a subscriure un conveni de col·laboració amb el Circuit Cultural Valencià per a la co-organització i co-patrocini de la programació escènica, musical i audiovisual. La moció va ser llegida per la Regidora de Cultura, Raquel Mengual. Respecte a la proposta per a la millora de l’ocupació pública, la moció de la FVMP va ser llegida per la Regidora de Personal i d’Hisenda, Raquel López. Va ser aprovada per unanimitat de tots els grups polítics. En la moció s’inclou l’acord d’adoptar totes les mesures necessàries per a impulsar, dins del marc de les competències atribuïdes a l’Administració Local, la negociació de l’Oferta d’Ocupació Pública de l’any 2017 i dels pròxims anys; i d’analitzar i, si és el cas, adoptar les mesures necessàries per a fer efectiva l’oferta d’ocupació pública extraordinària que contemple les places ocupades de manera temporal per personal interí o indefinit no fix durant aquests últims anys.

unanimitat

Finalment va ser aprovada, amb els vots a favor de l’Equip de Govern (PSPV-Compromís) i en contra del PP, la proposta per a establir un sistema públic de pensions amb millor capacitat de redistribució i reducció de les desigualtats. La moció va ser exposada per la Regidora d’Atenció Social, Mª Carmen Velázquez, i rebatuda pel Regidor del PP, Isidro Catalán, qui va assenyalar que, en el tema de les pensions, estant el Pacte de Toledo que es negocia per tots els partits, no veien la raó de ser perquè en aquest ple municipal es presentara una moció per a aquesta millora.

equip govern favorcontra pp

Publicado en Actualitat, Política.