CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA – 20 GENER 2018

DSC_4563 DSC_4532

 

Pedreguer – Pre-benjamí B

Molt bona primera part dels jugadors ondarencs, que varen tancar al Pedreguer en el seu camp però que no varem poder aprofitar i els pedregueros varen aprofitar aquesta pressió per fer una contra i arribar a la mitja part amb un gol a favor. La segona part es va girar i va ser Pedreguer qui va pressionar i ens varem tancar sense poder treure la pilota del nostre camp, fet que varen saber convertir en gols i obtenir una clara victòria. Ara toca seguir treballant i aprenent.

Xàbia – Pre-benjamí A

Primera part fluixa per part dels nostres, poques ajudes defensives i baixa intensivitat que provocà anar al descans amb un 2 – 0 en contra. Però el descans va ser revolucionari, varen començar a crear ocasions de gol i les ajudes varen arribar. L’esforç va tenir recompensa amb una remuntada final que es va convertir en un 2 – 3 pels ondarencs.

Benjamí C – Pego

Partit disputat, on a la primera part els pegolins varen fer 3 gols, però on els nostres no es varen vindre a baix i començaren la segona part amb molta intensitat, desenvolupant una cadena de gols que ha finalitzat amb un resultat de 6 – 9 per a Pego. Bon partit, detalls a millorar i seguir treballant.

Benjamí B – Xàbia

Començament fluix dels ondarencs, fet que provocà que el xabiers es varen ficar per davant del marcador. Segona part molt distinta, els nostres es varen activar i van començar a estirar el camp i arribar a porteria. Ens faltaren uns minuts per acabar la remuntada. Resultat final 3 – 4 per a Xàbia.

Benjamí A – Xàbia

Partit que destacà per la intensitat dels dos equips, però un inici encertat dels locals va fer que s’avançarem en el marcador. La pressió local va impedir als xabiencs fer el seu joc i va acabar amb un segon gol local, sent el resultat final després d’un gran esforç i aconseguint una victòria amb el lider de la classificació.

Aleví C – Xàbia

Els jugadors ondarencs començaren imposant el seu joc i varen arribar al descans en un clar 2 a 0. La segona part va començar com la primera, però una gran actuació del porter de Xàbia va impedir que els nostres marcaren i el Xàbia va retallar distància amb un gol primerenc de forma que va començar a pressionar fins que en els últims minuts va arribar el gol de falta. Bon partit i satisfets.

Aleví B – Xàbia

Partit complicat pels jugadors d’Ondara, on la falta d’intensitat des de l’inici va posar molt fàcils les coses pel Xàbia. S’ha de seguir treballant i millorant.

Aleví A – Xàbia

Bon partit en general amb moltes ocasions per les dues bandes, però els errors defensius dels locals facilitaren que que Xàbia marcarà 2 gols a l’inici del partit. Un tir potent des del mig de camp dels nostres va acurtar la distància i es va arribar al descans amb aquest resultat.

Ja a la segona part, el Xàbia augmentà la intensitat i va disposar de les millors ocasions, obligant al nostre porter a treballar fort, ja a mitjan de la segona part el cansament dels nostres va ser aprofitat per acabar en un resultat final 1 – 5 pels de Xàbia.

Infantil – Teulada-Moraira

Domini durant tot el partit dels jugadors ondarencs, partit molt controlat i que ja abans del descans el resultat ja era 2 – 0 pels nostres. La segona part va ser una continuació de la primera, gran control del partit i les millors oportunitats pels nostres arribant al final amb un clar 5 – 0.

Cadet – Teulada – Moraira

Comença el partit amb un gol ondarenc en els primers minuts, però a mitjan de la primera part els teuladins varen retallar i es varen posar per davant fins arribar al resultat de 1 – 3, però en els últims minuts de la primera part, l’ondara retallà i empatà el partit. La segona part va ser molt igualada, amb molta tensió entre els jugadors, fet que acabà amb una baralla entre els jugadors que l’àrbitre va resoldre amb l’expulsió per roja directa als implicats. Ja cap al final, un gran gol dels locals va donar la victòria en un partit molt complicat.

Publicado en Esports.