ONDARA VA CELEBRAR EL DISSABTE EL MIG ANY DE SANT JAUME 2018

Centenars de persones van gaudir de les activitats, que van comptar amb propostes per a totes les edats: pilota, cercavila, música en directe, “bous amb carretons”, parc infantil, disc mòbil, esmorzars i paella

cercavila penyes (8)cercavila penyes (9)

Ondara, 29.01.18. Dissabte passat 27 de gener, Ondara va celebrar el Mig Any de Sant Jaume 2018 amb diversos actes i activitats, que van comptar amb una altíssima participació. Una celebració organitzada per la Regidoria de Festes i Tradicions d’Ondara, dirigida per Mari Carmen Velázquez.

Les activitats del Mig Any de Sant Jaume van començar al Prado, on xiquets i majors van participar al matí en el parc infantil amb unflables, wipe out, i activitats; mentre els esmorzars populars van comptar amb una gran assistència.

sdr

A la vesprada, xiquets i xiquetes de totes les edats, acompanyats pels seus familiars, van participar en la solta de “bous amb carretons” a la plaça del Convent, que va ser un èxit total, i en la que els més menuts es van divertir moltíssim.

carretons mig any (1)carretons mig any (2) carretons mig any (3)carretons mig any (4)

Al migdia, la cercavila amb la Xaranga l’Atril va comptar amb la presència de moltes penyes i quintades, i la paella del Mig Any al Prado va ser tot un èxit de participació i va comptar amb l’assistència de més de 550 persones, agrupades per penyes i quintades.

sdrcercavila penyes (1)

A la paella li va seguir una disc mòbil i una festa amb música en directe a càrrec de l’orquestra La Canalla en la carpa annexa al Prado.

discmobil orquestra mig any

En l’àmbit esportiu, el trinquet municipal d’Ondara va congregar a la vesprada als amants de la pilota amb les partides de raspall del Mig Any, amb la participació de les penyes L.A.P.A, Descarat, i Més val tard que mai. El trofeu de Mig Any ho va guanyar la penya Descarat; en segona posició va quedar Més val tard que mai i en tercera, L.A.P.A.

pilota mig any (2) pilota mig any

El trofeu ho va lliurar la Regidora de Festes i Tradicions d’Ondara, Mari Carmen Velázquez, la qual ha valorat positivament totes les activitats celebrades amb motiu del Mig Any de Sant Jaume, indicant que aquesta oferta festiva i d’oci va destacar per la seua bona organització i pel bon ambient que es va poder apreciar entre els assistents, que van viure aquest avanç de les Festes de Sant Jaume amb molta il·lusió i entusiasme. Al mateix temps, ha volgut agrair la col·laboració de la Comissió de Festes de Sant Jaume, el Bar Trinquet, Màxim Sound, i de la Penya Taurina en l’organització de les activitats.

cercavila penyes (2)cercavila penyes (3) cercavila penyes (4)cercavila penyes (5) cercavila penyes (6)cercavila penyes (7)

Més imatges del Mig Any 2018:

https://www.facebook.com/pg/laveudondara/photos/?tab=album&album_id=1737889452897822

Publicado en Actualitat, Ajuntament.