CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – 20 GENER 2018

WhatsApp Image 2018-01-20 at 21.03.06 WhatsApp Image 2018-01-20 at 21.03.05

BENJAMÍ

DÉNIA B 20 – 54

El dissabte el benjamí es va desplaçar de bon matí a Dénia.

Cal dir que el marcador no justifica el partit, ja que els xiquets i les xiquetes de Dénia varen aconseguir fer molts atacs però amb la mala sort de no aconseguir anotar. No obstant, la nostra sensació no va ser d’anar guanyant de 30, però si que aquesta vegada el nostre equip va estar molt encertat en el tir, i va fer molts bons contraatacks, acabant en anotació, que van ser els que van marcar la diferencia. Continuem el bon ritme i esperem seguir igual en els partits vinents.

ALEVINS

ALEVÍ FEMENÍ :

PEDREGUER 61- 27 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

El darrer dilluns ens vam desplaçar a la veïna Pedreguer per disputar el partit aplaçat d’aquesta jornada. El partit començà amb un marcador molt igualat posant-se les ondarenques fins i tot davant en el marcador. No va ser fins l’inici de la segona part on les jugadores del Pedreguer van desplegar tot el seu potencial fent un parcial de 15-0. Tot i l’esforç de les nostres per defendre les ràpides eixides al contraatac no és pogué fer res davant un equip molt ben estructurat i decidit a endur-se el primer lloc de la classificació. Pel que fa a la millora de les nostres, es va demostrar que ja han perdut la por a enfrontar-se a rivals d’aquesta entitat i van jugar tot el partit amb una intensitat digna on l’únic que és pot dir és que la seua millora no té parada i ens endurem a tot segur grans il·lusions amb aquesta generació, ja que, hi ha jugadores que només fa tres mesos que han començat a jugar a bàsquet.

ALEVÍ MASCULÍ A

CB TEIXERETA 47-54 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Primer desplaçament per a l’aleví masculí A cap a Ibi per jugar front el CB Teixereta, equip en poques referències. Les condicions en les quals es donava el partit no eren les més adequades, tot i que aquest equip és immens des del primer fins l’últim jugador. Degut a la baixa d’algun jugador important i la pista exterior on ens varen fer jugar (cosa impròpia d’aquest nivell) amb tot el que això comporta, i perquè per moments feia vent que dificultava el joc, es presentava un partit ben complicat. El partit començava igualat en el primer quart, però a partir d’ací els locals, més acostumats a les condicions, anaven ampliant l’avantatge fins els 8 punts al descans. En aquest període, els nostres es mentalitzaren que no estaven defenent com de costum i que necessitaven apretar per poder tenir opcions d’endur-se la victòria. Una vegada tornat del descans, tot això es plasmà al camp i es va veure una defensa més intensa que dificultava molt aconseguir una cistella per l’equip local. El cinquè quart fou la clau, arribant a empatar el marcador al final del mateix. I l’últim els nostres estaven ja decidits a emportar-se la victòria, fent un quart molt bo, jugant bones situacions de joc i fent valdre la qualitat d’este equip. Una vegada més, aquest equip trau la mentalitat que els caracteritza i de lluita fins el final, aconseguint una victòria molt valuosa d’una pista molt complicada.

ALEVÍ MASCULÍ B

SEGUROS MERIDIANO FUNDACIÓN LUCENTUM 45-4 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

El passat dissabte els nostres joves jugadores realitzaren la seua primera eixida a Alacant per a disputar el seu partit front al Lucentum. El partit es plantejava complicat des de l’inici per als nostres degut a importants baixes, no obstant, eixiren amb moltes ganes de competir el partit i així fou durant el primer quart. A partir d’aquest moment es va notar la clara superioritat física del equip alacantí amb cistelles molt fàcils de baix l’anella arribant al marcador final de 45-4 tancant acta. Animar als joves jugadors per a que aprenguen d’aquest partits front a rivals complicats i a seguir treballant.

INFANTILS

INFANTIL FEMENÍ:

ONTINYENT 48- ESCOLES ESPORTIVES 7

Aquest dissabte ens van desplaçar a Ontinyent per jugar el partit d’aquesta jornada. Ens vam trobar amb un equip molt i molt fort, que no ens va deixar quasi ni respirar. El partit començà amb un parcial molt dolent de 12-0 on les nostres jugadores no van poder fer res del seu joc característic ja que una defensa en zona ofegava a les nostres obligant a tirar de ben lluny. No va ser fins el segon quart quan les nostres van agafar un poc el to del partit eixint al contraatac i anotant els pocs punts que al cap i la fi farien en aquesta jornada. Les xicones es veien desbordades en tot moment, perquè la defensa era canviant de zonal en estàtic a pressionant a tota pista. La primera vegada que aquest equip s’enfronta amb un equip tant i tant poderós, ja que, compta amb tres jugadores de la selecció valenciana de bàsquet. Be, aquests partits ens fan més forts i ja esperem el dia que les jugadores d’Ontinyent tornen a Ondara per gaudir amb un equip que ens posi les coses més difícils.

INFANTIL MASCULÍ

DÉNIA BASQUET 51-57 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

L’equip infantil masculí es desplaçà fins Dénia per jugar diumenge de mati el seu partit. Partit que es presentava igualat i on l’equip estava convençut que es podia guanyar. Els nostres eixiren al partit dominant i des del primer minut per davant en el marcador i deixant clar que anaven a pel partit. El començament de segon quart va ser favorable als locals, aconseguint empatar el marcador, però dues cistelles finals dels nostres els posava per dalt. Fins el descans continuà la tònica, per davant en el marcador, on els nostres estaven realitzant un bon joc d’equip però on la mala sort en les finalitzacions i amb les nombroses errades en el tir lliure no varen deixar a l’equip allunyar-se més en el marcador, arribant al descans amb 5 punts d’avantatge. Després del descans, un mal parcial dels nostres perdut de 7 posava per davant a l’equip local. Però, aquest fou contrarestat per un altre parcial per part del visitants en el següent arribant als 8 punts dalt en el marcador. L’últim quart va servir per certificar la victòria visitant. Gran partit dels nostres amb gran caràcter i bon joc i demostrant que es pot competir davant qualsevol equip i enduent-se la victòria el millor equip sobre la pista.

CADETS

CADET MASCULÍ A

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 57- ÍLLICE 17

Una setmana abans comentàvem que si aquest equip tornava a ser intens i jugar com un «EQUIP» ens donarien alegries i la primera fou aquest dissabte. Després d´una setmana de reflexió per les males sensacions dels últims partits els nostres jugadors volien demostrar de tot el que són capaços i des del primer minut de partit desenvoluparen una pressió a tot camp que sorprengué als jugadors d´Elx i donaren una gran exhibició d´intensitat i d´encert que donà com a resultat un marcador de 31-6 al final del primer quart.

Al començament del segon quart continuà el mateix plantejament amb una defensa molt ordenada que l´Íllice no podia superar i al minut 6 del segon quart es tancà l´acta amb el resultat final de 57-17.

Bon partit dels nostres, amb un gran sacrifici físic i, sobretot, amb moltes ganes de fer-ho bé i divertir-se. Eixe és el camí. Llàstima que no foren tot bones notícies ja que David Pascual és lesionà el turmell i es perdrà els pròxims partits. Des de l´Escola de Bàsquet li enviem molts ànims i esperem que es recupere molt prompte.

CADET B:

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA B 59 – 40 CB LA VILA

Canvi d’actitud i de joc per part del nostre cadet B que a pesar de les baixes i lesions de dos dels seus jugadors, va competir amb intensitat tot el partit.

Aquest equip planteja una segona volta amb nous aires i millorant en el seu joc d’atac. Dissabte de matí, en Ondara, els assistents a l’encontre començaren a veure jugadors de basquet motivats i amb fam de victòries ja que gràcies a una segona part espectacular, els ondarencs marcaren la diferència en l’encontre amb 19 punts a favor en el basquetaveratge i unes molt bones sensacions de cara a la següent jornada contra l’Ontinyent, a hores d’ara líder en la classificació empatat amb els nostres i el Teulada. Esperem que els nostres recuperen als seus lesionats per a la propera jornada i puguen seguir gaudint del joc que estan realitzant.

JUVENIL

JUNIOR FEMENÍ:

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 33-39 C.B. GENOVÉS

El dissabte es va disputar en el pavelló d’Ondara el primer partit de la segona volta per a l’equip junior femení, que s’enfrontava front al Genovés. Degut al desconeixement del nivell del nou grup, les nostres eixiren a jugar a divertir-se i a fer el millor bàsquet que saben. El partit començà igualat per part dels dos equips, amb un marcador ajustat i destacant sobretot les defenses, no obstant a partir del segon quart un baixó de concentració per part de les nostres va permetre a l’equip visitant allunyar-se en el marcador amb un resultat de 12-24. Després del descans les nostres jugadores eixiren més motivades creient amb la remuntada i així ho demostraren, augmentant el nivell defensiu i sobretot aconseguint cistelles fàcils guanyant el tercer quart amb un parcial de 12-8. En l’últim quart, aconseguiren posar-se a tan sols 6 punts de l’equip rival, però malauradament no fou suficient i arribaren al marcador final de 33-39. Animar a les jugadores per a que comencen a veure un bon joc i a competir aquesta segona volta.

Publicado en Esports.