L’AJUNTAMENT LLANÇA LA SEUA NOVA APLICACIÓ “ONDARA CONNECTA” PER A INCREMENTAR LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA

Els usuaris podran subscriure’s als grups que els interessen; comunicació d’incidències, seguretat ciutadana, cultura, joventut, la Veu d’Ondara, Mig Any de Sant Jaume…

Ondara, 24.01.18. L’Ajuntament d’Ondara ha posat en marxa una nova aplicació per a mòbils i tablets: “OndaraConnecta”, amb l’objectiu d’incrementar la participació ciutadana a Ondara i d’oferir una major connexió del consistori amb els seus veïns i veïnes, a través d’una ferramenta informàtica pràctica, intuïtiva, ràpida i senzilla. L’Alcalde i responsable de les àrees de Comunicació, Dinamització Econòmica, Innovació i Modernització, José Ramiro, ha presentat aquest matí la nova aplicació, acompanyat per alguns dels responsables dels departaments que participaran en la gestió de continguts d’aquesta aplicació; Pere Sastre (informàtica), Ximi Vives (cultura) i Pedro Gil (joventut).

presentacio ondara connecta 2

L’usuari ja pot descarregar l’aplicació “OndaraConnecta” en el seu dispositiu mòbil, introduir el nom d’usuari i una contrasenya per a accedir al grup desitjat, on tindrà comunicació directa amb l’Ajuntament en diferents grups; com per exemple, Cultura, Joventut, Comunica Incidències, Seguretat Ciutadana, la Veu d’Ondara o Mig Any de Sant Jaume (per a permetre als usuaris intercanviar informació, imatges, etc sobre aquesta festa que se celebra el 27 de gener). L’Ajuntament d’Ondara es comunicarà així amb els seus veïns i veïnes a través d’aquesta App que augmentarà la participació ciutadana gràcies a un contacte més directe entre els ciutadans i l’administració pública.

ONDARA-CONNECTA-POSTER2

L’aplicació s’estructura en diverses seccions, on s’informa de les comunicacions municipals en diferents apartats (esdeveniments culturals, activitats de joventut, programes de ràdio, etc). Així mateix, compta amb un fòrum específic per a comunicar incidències en via pública, a més d’oferir un servei d’avisos relacionats amb la seguretat ciutadana (tall de carrers, avisos d’emergències, etc ). Podent-se afegir nous grups i seccions. OndaraConnecta possibilita a més la creació de grups tancats per a col·lectius, associacions, esdeveniments destacats, cursos, etc, on es guarda la privacitat de l’usuari, podent al mateix temps interactuar en els grups, que també podran ser merament informatius. D’aquesta manera, es podran gestionar diferents tipus de grups, segmentats per exemple per activitats o interessos comuns. Els grups de l’aplicació OndaraConnecta poden ser unidireccionals (l’usuari rep informació directa del que s’està fent a l’Ajuntament), o bidireccionals (l’usuari podrà enviar missatges als diferents departaments de l’Ajuntament, i podran ser contestats).

L’Ajuntament d’Ondara, a través d’aquesta nova aplicació, pot obrir canals directes de comunicació segmentats per temes, on els usuaris només rebran la informació que més els interesse d’una forma immediata i senzilla. La ferramenta OndaraConnecta ja està disponible per a la seua descàrrega gratuïta en les plataformes d’IOS (en App Store per a usuaris d’Iphone) i en Play Store per als usuaris d’Android.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.