Cròniques Escola Municipal Futbol d’Ondara- 11 de desembre

 

Benjamí C – Pego

Partit molt treballat per la nostra part amb el que han dominat completament la primera part. Hem tingut moltíssimes ocasions però ens anàvem 2-0 al descans. A la segona part, hem eixit adormits i ens han empatat però amb l’ultim sospir hem fet gol olímpic de treure d’un corner i ens hem endut la victòria. Els xiquets estan molt contents i eufòrics.

f 1

Juvenil

Important i sofrida victòria del juvenil davant la Vila-joiosa.

Primera part molt disputada i amb moltes oracions per als dos equips, però el marcador no canviaria, ja en la segona part el juvenil eixiria a pel partit posant una marxa més i en el minut 49 arribaria el gol de Juanki el màxim golejador del juvenil Ondara amb 12 gols, que finalment decidiria el partit i 3 punts cap a Ondara.

A partir del gol ens tocaria patir degut a que ens quedem amb un jugador menys, per doble amonestació a Fidel, però l’equip ha sabut mantindre la porteria a 0, segon partit seguit amb la porteria a zero.

Setmana que ve ens visita el Gandia B i esperem seguir sumant amb el vostre suport.

f2

Benjamí A

Calp A 2 – 0 Benjamí A

Partit difícil per als ondarencs on el Calp va dominar la primera part i va aconseguir el 1-0 en una jugada mal defesa dels nostres, en la segona part es van igualar les forces i vam tindre oportunitats per a empatar el marcador però en un altre error dels nostres els locals varen fer el 2-0 amb el que s’arribaria al final del partit

Aleví C

Aleví C- Calp C

Partit disputat al Vicent Zaragoza. L’equip d’Ondara va eixir molt fort amb ganes de tindre el control del baló des del principi, i així va ser, amb moltes ocasion de gol. La primera part va acabar 4 a 0.

La segona va ser el mateix que la primera, Ondara va dominar tot el partit, fen 3 gols més i destacant el joc col·lectiu i com no el davanter Diego Álvarez fent 3 gols, tants que el col·loquen per segon any a la llista de més golejadors. El resultat final del partit va ser 7 a 0 a favor dels nostres jugadors.

f3

Aleví A

Al camp de Calp es va disputar a les 9:30 el novè partit del campionat Aleví entre el nostre Aleví A i l’Aleví del Calp. Un bon dia, amb bon oratge, un partit igualat, en el que els nostres van a aconseguir aguantar 0-0 fins el descans, un gran esforç contant que contàvem en 9 jugadors.

La segona part va arrancar idèntica però el Calp es va a aconseguir posar per davant en el marcador, més avançada la segona part van fer el 2-0, en eixe moment els nostres van reaccionar i van retallar distancies 2-1, però en la següent jugada, un error de l’àrbitre que donava per no un gol en claríssim fora de joc d’un jugador del Calp feia posar el marcador 3-1 i ens deixava molt tocats, encara va fer un altre gol el Calp, un molt bon partit dels nostres grogets. «No se li pot tirar la culpa a l’àrbitre, però està clar quan va tot cap a un costat» Declaracions del 2on entrenador de l’Aleví A. Continuarem treballant.

f4

Cadets

Cadets: Ondarense 2- Dénia 1

Partit on es va saber sofrir i ens va arribar el fruit merescut a l’ultima jugada de partit.

Dénia en la classificació 2 punts per davant i el primer partit de l’any on es veu un Ondarense que vol jugar el baló i domina tot el partit.

La primera part ens posem per davant gracies a un gol de Borja Araque, la possessió és local però el Dénia te 2 ocasions molt clares i a la tercera ens empaten.

La segona part el mateix paper, possessió per als locals i millorem en defensa i no ens crea cap oportunitat. En l’ultim minut una bona jugada de Mateo acabaria en un golàs de Nadal a mitja volta per tota l’esquadra.

Esta setmana no debuta cap infantil perquè va tornar a jugar Christian que ja va debutar fa 3 setmanes. Cal destacar també a Mateo que després de 2 mesos lesionat va tornar a jugar.

Publicado en Esports.