ONDARA ACONSEGUEIX UNA SUBVENCIÓ DEL SERVEF DE 129.000 EUROS PER A UN TALLER D’OCUPACIÓ EN LES ESPECIALITATS DE JARDINERIA I FORESTAL

En total es contractarà a 20 persones que han sigut seleccionades pel Servef i que durant 4 mesos rebran formació bàsica i també tècnica, a més de realitzar treballs en àrees municipals

Ondara, 13.12.17. L’Ajuntament d’Ondara ha obtingut una subvenció de 129.686,4 euros concedida pel SERVEF (Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball) per a la realització d’un Taller d’Ocupació al municipi, concretament per a les especialitats d’Auxiliar en vivers, jardins i centres de jardineria; i d’Auxiliar en conservació i millora de muntanyes, segons ha anunciat l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro. En total es contractaran a 20 persones (10 en cada especialitat), que ja han sigut seleccionades pel propi SERVEF.

La tramitació de la subvenció per al taller d’ocupació ha sigut gestionada per la Regidoria d’Ocupació i Promoció Econòmica que dirigeix José Ramiro, a través de l’oficina ADL-Afic d’Ondara.

Durant quatre mesos mesos es desenvoluparà el Taller d’Ocupació, que començarà abans del 31 de desembre d’enguany 2017. Per mitjà d’aquest taller, els seus 20 integrants rebran formació bàsica i també tècnica, a més de realitzar els treballs en les especialitats de jardineria i forestal. La subvenció del SERVEF correspon als costs de salari del personal docent i directiu, els costs de formació i els salaris dels alumnes – treballadors durant aquests 4 mesos. Les persones contractades realitzaran diferents labors en el parc públic Segària (especialitat forestal) i en els parcs i zones verdes municipals (especialitat jardineria).

Publicado en Actualitat, AFIC.