LA REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS IMPULSA LA DECORACIÓ NADALENCA DE CARRERS I PLACES D’ONDARA

sdrdecoracio nadal (11)

Els arbres de Nadal han sigut decorats per l’alumnat dels col·legis Marjals i Sanchis Guarner

Ondara, 12.12.17. La Regidoria de Festes i Tradicions d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velánzquez, ha realitzat un gran esforç enguany per a traslladar l’esperit nadalenc als carrers i places del nucli urbà d’Ondara. S’ha instal·lat enllumenat nadalenc, així com grans llaços rojos en diversos emplaçaments, i s’han decorat dos arbres nadalencs.

Els arbres adornats són l’avet de la Plaça del Convent, i un gran arbre que s’ha instal·lat a la Plaça del País Valencià. Per a la seua decoració s’ha comptat amb la col·laboració de l’alumnat dels Col·legis Marjals i Sanchis Guarner d’Ondara.

decoracio nadal (1)decoracio nadal (9)

Els xiquets i xiquetes que estudien en ambdós centres han elaborat bonics adorns i detalls amb motius nadalencs que s’han col·locat en ambdós arbres de Nadal, per a poder ser visitats durant aquestes dates assenyalades. La Regidora de Festes i Tradicions, Mª Carmen Velánzquez, ha volgut agrair a l’alumnat i professorat dels col·legis d’Ondara la seua inestimable col·laboració.

 decoracio nadal (10)sdr

A més, des de la Regidoria de Festes i Tradicions s’ha procedit a la instal·lació de grans llaços rojos que adornen alguns dels emplaçaments del nucli urbà, com les Places del Convent, del País Valencià, Nou d’Octubre, del Centre Social, el Moll del Prado i la Placeta de les Escoles. 

 decoracio nadal (4)decoracio nadal (3) 

També s’ha col·locat enllumenat nadalenc a les façanes de l’Ajuntament i del Prado, així com en l’antiga travessia, en els vials per on transcorrerà la cavalcada del dia 5 de gener. A més, s’han posat llums amb rètols felicitant aquestes festes en els accessos al nucli urbà.

decoracio nadal (12)  decoracio nadal (7)

D’altra banda, la Regidora de Festes i Tradicions, Mª Carmen Velázquez, ha anunciat que, en col·laboració amb l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara (ACO) i amb els Festers de la Soledat 2018, el dimecres 3 de gener a les 18 hores s’oferirà a la Plaça del País Valencià una gran xocolatada per a públic infantil, amb animació musical. En l’acte, els xiquets i xiquetes d’Ondara podran entregar les seues cartes que seran arreplegades pels emissaris dels Reis Mags.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.