JUANA PERIS I MAGDALENA AMÀLIA SERVER JUREN EL SEU CÀRREC COM A JUTGESSA DE PAU D’ONDARA I SUPLENT

  • Està previst que demà prenguen possessió dels seus càrrecs

  • La proposta del seu nomenament va ser aprovada per unanimitat de totes les forces polítiques i referendada pel TSJCV, sent aquesta la primera vegada que Ondara comptarà amb una Jutgessa de Pau

Ondara, 11.12.17. Aquest matí, Juana Peris Gallego i Magdalena Amàlia Server Oliver han acudit al Palau de Justícia de Dénia per a jurar els seus càrrecs com nova Jutgessa de Pau d’Ondara, i Jutgessa de Pau suplent. Han estat acompanyades per l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro. Es tracta de la primera vegada en què una dona accedirà a aquest càrrec de representant del Poder judicial en el poble, tant de titular com de suplent, al municipi d’Ondara. Els jutges/jutgesses de pau i els seus substituts són nomenats per a un període de quatre anys per la sala de govern del Tribunal Superior de Justícia. Està previst que després de realitzar hui el jurament, demà prenguen possessió dels seus càrrecs a l’Ajuntament d’Ondara.

alcalde - jutgesses pau

El 20 de desembre de 2017 expira el període de 4 anys pel qual va ser nomenat l’actual Jutge de Pau d’Ondara, Juan Felipe Roselló, i substitut José Antonio Alarcón, i per aquest motiu, el Tribunal Superior de Justícia de Comunitat Valenciana va requerir a la Corporació d’Ondara que iniciara els tràmits administratius per a l’elecció del jutge/jutgessa de pau titular i substitut/a. El ple extraordinari de l’Ajuntament d’Ondara del passat 13 de novembre va aprovar per unanimitat de tots els grups polítics (PP, PSPV i Compromís) proposar el nomenament de Juana Peris Gallego per a ocupar el càrrec de Jutgessa de Pau Titular d’Ondara, i de Magdalena Amàlia Server Oliver per a ocupar el càrrec Jutgessa de Pau Suplent d’Ondara.

El seu nomenament es va proposar al Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, que les va convalidar i va nomenar per al càrrec. El passat 7 de desembre va ser publicat en el BOP el seu nomenament pel TSJCV. I hui 11 de desembre, Juana Peris Gallego i Magdalena Amàlia Server Oliver han realitzat el jurament al Palau de Justícia de Dénia.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.