L’ALCALDE D’ONDARA PARTICIPARÀ EN LA CONCENTRACIÓ EN OLIVA PEL TREN DE LA COSTA I ANIMA A LA CIUTADANIA A ASSISTIR A AQUEST ACTE REIVINDICATIU PERQUÈ ARRIBE EL TREN A LA COMARCA

La concentració tindrà lloc aquest dissabte 16 de desembre a les 18:30 hores al Parc l’Estació d’Oliva

Ondara, 12.12.17. L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, ha expressat el seu suport a la mobilització que tindrà lloc aquest dissabte 16 de desembre a Oliva per a exigir el tren. José Ramiro ha rebut la carta de l’Alcalde d’Oliva, David González, en la que anuncia una campanya reivindicativa per a demanar a Foment que execute la línia ferroviària fins a Oliva. Campanya que inclourà la mobilització convocada per a aquest dissabte 16 de desembre en el Parc de l’Estació d’Oliva amb el lema “Donem llum al tren” – “Per la inclusió de les fases 1 i 2 del Tren de la Costa en el Pla de Millora de Rodalies”. José Ramiro assegura que Oliva comptarà amb el suport d’Ondara en aquesta reivindicació, confirmant la seua assistència a l’acte, i ha aprofitat per a fer una crida a la participació de la ciutadania d’Ondara en aquesta mobilització per a reivindicar l’arribada del tren a la comarca.

manifestacio oliva tren

Està previst que durant la setmana del 18 al 22 d’aquest mes de desembre se signe entre el Ministeri de Foment i la Generalitat el pla de millora del servei de rodalia de la Comunitat, que suposa una inversió de més de 800 milions d’euros. Un projecte que exclou a Oliva, ja que només contempla part de la primera fase del Tren de la Costa. L’estudi del Tren de la Costa està dividit en 4 fases. La primera d’elles comprèn duplicar la via des de Cullera a Gandia i la prolongació d’aquesta fins a Oliva, de manera que la segona fase executaria la connexió entre Oliva i Dénia. De moment, dins d’aquest pla, només està prevista l’execució de la doble via fins a Gandia, havent-se exclòs la resta de la Fase 1, com és la prolongació fins a Oliva, i per descomptat la Fase 2 d’arribada fins a Dénia.

Per aquest motiu, es van a dur a terme una sèrie d’actuacions reivindicatives fins que la unió ferroviària dels municipis de la Safor i la Marina Alta es faça realitat. Entre elles, aquesta concentració del dissabte a Oliva.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.