ONDARA OFEREIX L’ESCOLETA INFANTIL DE NADAL DEL 26 DE DESEMBRE AL 5 DE GENER

escoleta-infantil-de-nadal

Serà gratuïta per a l’alumnat matriculat aquest curs en l’Escoleta

Ondara, 07.12.17. La Regidora d’Educació d’Ondara, Mar Chesa, ha anunciat que l’empresa municipal PIMON, encarregada de la gestió de l’Escola Infantil Municipal d’Ondara, oferirà durant el període de vacances escolars nadalenques el servei d’Escoleta Infantil de Nadal per a l’alumnat d’1 a 3 anys a les instal·lacions de l’Escola Infantil Municipal d’Ondara. Aquest servei serà gratuït per als alumnes de l’escola infantil, i tindrà un cost de 30 euros per a aquells alumnes que no estiguen matriculats.

L’Escoleta Infantil de Nadal s’oferirà del 26 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener (amb 8 dies en total) en horari de 9 a 14 hores, i amb l’opció matinera des de les 8 hores. No hi haurà servei de menjador. La inscripció s’haurà de realitzar per als 8 dies en total, no havent-hi opció de dies solts.

Les inscripcions s’hauran de realitzar de l’11 al 15 de desembre, i es poden realitzar on line a través de l’enllaç:


https://goo.gl/forms/mglD9vcnqprADgsn1

L’adjudicació de places es farà per rigorós orde d’inscripció, tenint en compte que el nombre màxim de places és de 35 xiquets xiquetes/.

escoleta 3

Publicado en Actualitat, Ajuntament.