EL PAVELLÓ D’ONDARA ACOLLIRÀ EL CLÍNIC DE PORTERS DE FUTBOL SALA EL 27 DE DESEMBRE

CLINICRAFA (3)

Comptarà amb la presència de Rafa Fernández i va dirigit a porters de 8 a 18 anys

Ondara, 07.12.17. El pavelló municipal d’Ondara acollirà el dimecres 27 de desembre el Clínic de Porters de futbol sala, organitzat pel C.F.S. Dianense junt amb l’Escola de porters «Stopgol Rafa15», i que compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara. L’esdeveniment ha sigut presentat al Pavelló Municipal d’Ondara per la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, i pel president del C.F.S Dianense, José Luis Mengual.

clinic porters (2)

El Clínic de Porters de futbol sala comptarà amb la presència de Rafa Fernández, porter que actualment juga en l’Elche C.F. Sala i que ha militat en equips com ElPozo Múrcia, Boomerang Interviu o Playas de Castellón. Rafa Fernández compta amb un palmarès envejable, havent sigut campió del món i d’Europa amb la Selecció Espanyola, a més de nombrosos títols a nivell de clubs. El porter valencià comptarà amb la col·laboració i ajuda d’entrenadors de la seua escola i d’Ismael Romero. Els porters del sénior també estaran al servei de Rafa durant el clínic.

El Clínic de Porters de futbol sala és una excel·lent oportunitat perquè els jóvens porters milloren la seua tècnica i tàctica, i va dirigit a les edats de 8 a 18 anys. Se celebrarà el dimecres 27 de desembre al pavelló d’Ondara en horari de 9:30 a 13:30 hores. El preu és de 20 euros per als socis del C.F.S. Dianense, i 25 euros per als no socis. S’inclou esmorzar i camiseta de regal.

Les inscripcions es poden realitzar a través del correu: dianensefutsal@gmail.com. En el correu, el jugador ha d’indicar nom, cognoms, data de naixement, talla de camiseta i club/escola a què pertany. Les places són limitades.

Publicado en Actualitat, Esports.