CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 25 NOVEMBRE 2017

WhatsApp Image 2017-11-26 at 17.08.47 image1

PREBENJAMÍ

L’equip de les Escoles Esportives d’Ondara va participar en el torneig que es va disputar a Pego juntament amb els equips d’El Verger, Pego i Xàbia.

Els més menuts de les Escoles Esportives d’Ondara (5, 6 i 7 anys) realitzaren un torneig excel.lent i milloraren molt respecte al seu bateig en el bàsquet fa 10 dies. Van jugar 4 partits i passaren un matí de diumenge d’allò més divertit, competint, jugant i fent amics. Poc més es pot demanar.

Si voleu veure en acció a aquests grans jugadors, teniu una bona oportunitat el pròxim 23 de desembre quan se celebrarà el següent torneig a Ondara.

BENJAMÍ .C.B. PEDREGUER 25 – 28 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Aquest dissabte passat ens vam desplaçar ben matí al poble veí, Pedreguer.

Vam començar una mica adormits, sobretot en defensa, però després de una xarrada profunda amb els jugadors, aquests van despertar i es van posar les piles. Els quintets varen estar prou compensats durant els 5 primers períodes, la qual cosa va fer que el partit estigués igualat en tot moment. Però com que els últims minuts del partit eren els decisius, dos canvis en el nostre equip per tindre en pista un quintet més fort, va fer que acabarem el partit amb 3 punts més que els contrincants. Siguen eixos 3 punts d’un tir lliure de falta de Joan Álvarez i una entrada de contra-atac de Rahim. Deixant així la primera victòria de la lliga del benjamí!

Es nota molt la millora dels xiquets i segur que aquesta victòria serà la primera de moltes!

ALEVÍ MASC. B

ALEVÍ MASCULÍ 06 – CB PEGO 44 – 4 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA-ALEVI B

El divendres passat l’equip aleví masculí B va viatjar fins a la localitat veïna de Pego a disputar un partit aplaçat. El partit es mostrava complicat des de l’inici ja que l’equip de Pego ha guanyat tots els seus partits amb molta diferencia, i així fou al llarg del partit, amb una avantatja física molt gran guanyaren el partit amb un marcador de 44-4. Felicitar als nostres jugadors per les ganes mostrades a pesar del resultat i de jugar fins el final amb moltes ganes!

ALEVÍ MASC. B

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA-ALEVÍ B 27 – 40 C.D. PAIDOS DÉNIA

El dissabte l’equip aleví masculí B disputava l’encontre front el Paidos al pavelló municipal. El partit va començar igualat amb cistelles per part dels dos equips, nos obstant, els nostres a partir d’aquest moment començaren a estar poc encertats de cara a cistella realitzant tirs complicats i baixant la intensitat defensiva el que provocà que els visitants s’allunyaren en el marcador. A l’últim període l’equip local tenia una desavantatjat de quasi 30 punts , però els nostres eixiren amb moltes ganes i feien un últim quart molt bo fent un parcial de 13-0, llàstima que no aconseguiren la remuntada. Este nivell de joc de l’últim període es el buscat i el que s’espera que amb el treball arribem a aconseguir-lo!

ALEVÍ FEMENÍ

PEGO 37- ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 27

Dissabte passat les alevines van jugar un partit intens davant un Pego molt ben organitzat en defensa que va fer que les alevines perderen la ratxa de tres partits consecutius guanyats.

El partit va començar molt igualat amb defenses pressionant per part dels dos equips. El Pego va arribar a la mitja part amb només 2 punts d’avantatge i amb un Ondara que tenia ganes de donar la campanada davant el segon classificat en la lligueta. No va ser fins el penúltim quart quan les pegolines van fer un parcial molt clar on les ondarenques no van poder reaccionar. Al cap i la fi el resultat no va reflectir la igualtat que van tindre el dos equips en la pista.

INFANTIL MASCULÍ

UPB GANDIA A 67 – ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 49

Eixida complicada per a l’infantil masculí, ja que visitava la pista del líder i invicte a la lliga, l’UPB Gandia A. L’objectiu del partit, coneixedors de la dificultat que es tenia, era donar una bona imatge d’equip, posant en pràctica el treball dels entrenaments i no baixar mai els braços durant l’encontre. Aquests objectius es van portar a la pràctica de manera excel.lent. Malgrat la diferència física de l’equip contrari, els ondarencs no perderen mai la cara al partit i en molts moment van jugar de tu a tu. La bona defensa ondarenca va fer que l’equip local perdera moltes pilotes cosa que va fer que els d’Ondara es creieren que podien competir, posant el marcador només 5 punts per davall. Però els rebots defensius locals i els ràpids contraatacs els va permetre anotar cistelles fàcils. Tot i això, els nostres no van baixar el cap i continuaren jugant molt bé, sense perdre pilotes i circulant el baló en atac fins trobar la millor opció. A la fi, gran imatge de tots els jugadors que permet reforçar l’equip de cara als importants partits que queden per a finalitzar la primera fase.

INFANTIL FEMENÍ

C.B OLIVA 54- ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 26

Aquest diumenge les infantils van anar a jugar el partit més difícil de tota la primera volta fins ara. El resultat va ser escandalós perquè el joc de les jugadores locals va ser molt superior a les nostres infantils en tots els aspectes, tant defensius com  ofensius. Des de el primer moment del partit el Oliva es posà per davant en el marcador amb un contundent 12 a 2 en el primer quart. Amb defenses en zona tot el partit les ondarenques no van saber aprofitat el tir exterior que, tot s’ha de dir, van tindre molta mala sort. Be, al cap i la fi, Oliva va demostrar perquè no ha perdut cap encontre en aquesta primera volta i és el equip més fort de la lligueta.

CADET MASCULÍ A

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 70- 42 C.B IFACH CALP

El dissabte es presentava un partit molt important a Ondara per dues raons. La primera perquè la victòria dels d´Ondara els col.locaria en una posició molt bona per a classificar-se entre els 2 primers llocs per a la següent fase, i la segona perquè el Calp era l´únic equip que els havia guanyat en la primera volta. I amb aquestes informacions prèvies els ondarencs sortiren a jugar i realitzaren un partit impecable amb el mèrit afegit de jugar-lo contra un gran equip com el de Calp.

La primera part fou per a recordar. Una defensa intensa i un joc d´equip on el baló sempre arribava al lloc oportú en cada jugada permeté que el primer quart acabés amb 22-12 per als locals. Però el segon quart encara fou millor, les línies de defensa pujaren i amb els 2×1 aconseguiren robar molts balons que acabaven en ràpids contaatacs i, a més, els defensors de Calp no pogueren parar en cap moment a Jordi Ruiz que s´apoderà del joc sota les anelles. El segon quart acabà amb un espectacular parcial de 26-6.

Amb això s´arribà al descans amb 30 punts de diferència que es mantingué fins al final, en part per la relaxació dels ondarencs i, d’altra altra banda, per l´orgull dels calpins que no baixaren els braços en cap moment i continuaren competint fins al final.

Entre els ondarencs l´anotació estigué molt repartida, cosa que denota el bon joc en conjunt, i destacaren els 24 punts de Jordi Ruiz i els 12 de Pau Castellano. L´únic detall negatiu de l´encontre fou la lesió en el turmell de Vicente García a qui desitgem una ràpida recuperació i que torne prompte a les pistes.

CADET MASCULÍ B

CYMA C.B. OLIVA 66 – 32 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA B

Interessant partit el dels nostres cadets que milloraren l’intensitat en el joc en comparació al partit de la primera volta. Els nostres van començar gelats a l’inici del partit i això els perjudicà moltíssim ja que acabaren el primer quart 24 a 6. Però una successió de bons atacs reduï la diferència en el marcador i els nostres mantingueren la il·lusió en la competició aconseguint així que no els tancaren l’acta abans de finalitzar el partit.

JUNIOR MASCULÍ: ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 33 – 56 ITC – CB TEIXERETA

Continuen sense saber que és la victòria el conjunt ondarenc. El Teixereta, un equip molt físic, posà les coses complicades a partir del tercer quart i els nostres no saberen reaccionar a temps. Així i tot, l’actitud dels jugadors va ser molt bona i va faltar encert cara a l’anella. Esperem que els propers partits vagen a millor i no baixen en intensitat i ganes.

TORNEIG DE BÀSQUET DE PREBENJAMINS DIUMENGE 26 DE NOVEMBRE: FOTOS

IMG-20171127-WA0014IMG-20171127-WA0015IMG-20171127-WA0016 IMG-20171127-WA0017IMG-20171127-WA0018IMG-20171127-WA0019 IMG-20171127-WA0020IMG-20171127-WA0021IMG-20171127-WA0022 IMG-20171127-WA0023 IMG-20171127-WA0024 IMG-20171127-WA0025

Publicado en Esports.