La MaCMA aprova els pressupostos de 2018

 * Nota de premsa i fotos Macma *

Els tècnics de l’entitat resumiren el volum d’activitats del 2017 i abordaren els projectes imminents per a 2018, tals com l’edició del mapa patrimonial cultural de la Marina Alta

IMG_20171127_191333 IMG_20171127_191215

Ahir dilluns 27 de novembre de 2017 tingué lloc a l’Ajuntament de Benidoleig la sessió plenària extraordinària de la Mancomunitat Circuit Cultural de la Marina Alta coincident amb la fi de l’exercici de 2017 i fonamentada en abordar l’aprovació dels pressupostos de 2018. Uns pressupostos que foren votats per unanimitat i que ascendeixen a 132.500 euros, un total que augmenta respecte al pressupost anterior i que abraça principalment el capítol de personal. No debades, la incorporació d’un tècnic a jornada completa en el darrer exercici demostra que la MaCMA creix en xifres i serveis.

De fet, en el tram final de la sessió el President de la MaCMA Vicent Grimalt cedí el torn als tècnics de l’entitat, els quals realitzaren una síntesi del volum d’activitats de l’any que acaba. Un 2017 on s’ha commemorat el vinté aniversari de la Mancomunitat Cultural a través de diferents jornades com la que culminà la celebració el passat 21 d’octubre i que suposà la inauguració de la seu definitiva de l’entitat –c/Blasco Ibáñez, 50, Ondara– i la consolidació d’un espai propi. Enguany també s’han celebrat els trenta anys del Calendari dels Brillants o les dues dècades de la Campanya de teatre a les escoles de la Marina Alta, sense oblidar la coordinació del Ressona La Marina, el festival amb què es donà a coneixer el passat 4 de novembre la Xarxa Jove Marina Alta, l’organisme dedicat al segment dels joves i que s’emmarca dins dels estatuts de la MaCMA. De cara a 2018, a més, es resoldrà el I Concurs Comarcal d’Il·lustradores i Il·lustradors i es presentarà, entre d’altres, el mapa comarcal de patrimoni cultural: un projecte vertebrador que anirà acompanyat d’una exposició i que serà presentat pels pobles de la Marina Alta en un itinerari de consciènciació de l’herència conjunta. Una línia d’actuació que es focalitza en la modificació dels estatuts que s’encetà la passada legislatura i on es va incloure el turisme com a camp d’acció transversal de la Mancomunitat Cultural.

IMG_20171127_191155

* Nota de premsa i fotos Macma *

Publicado en Associacions.