AQUEST NADAL EMPORTA’T 1.5OO EUROS EN PREMIS COMPRANT EN ELS COMERÇOS ACO D’ONDARA

Se sortejaran 1.000 i 500 euros que podran consumir-se realitzant compres en els establiments associats

AF_PhotocallAco_SorteigNadal_2017_A3_01

Ondara, 28.11.17. ACO, l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara, està desenvolupant durant aquests mesos de novembre i desembre de 2017 una campanya especial d’animació a les compres nadalenques “Sorteig de Nadal 2017”, amb la col·laboració de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament d’Ondara. A fi d’incentivar la compra en el comerç local d’Ondara, des d’ACO es realitzarà un sorteig de 1.500 euros; un primer premi de 1.000 euros i un segon premi de 500 euros, que es podran consumir realitzant compres en els establiments ACO.

Podran participar tots els clients que realitzen compres en algun dels negocis associats ACO. Per cada compra realitzada, tindran una participació per al sorteig, independentment de la quantia de la mateixa; tan sols hauran d’omplir una participació amb les seues dades i depositar-la en els comerços adherits. El 29 de desembre es realitzarà el sorteig dels dos premis, que es podran consumir realitzant compres en els 55 negocis associats a l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara, gastant un màxim de 200 euros per establiment.

A més, des d’ACO s’ha aprofitat la campanya nadalenca per a proposar descomptes i regals en els comerços locals. Per a això, s’han editat uns cupons retallables en què els comerços participants ofereixen atractives ofertes i promocions, com 2×1, regals per compra o descomptes per a aquest Nadal. A tot això cal sumar l’ambientació nadalenca que tindran els carrers i comerços locals durant aquestes dates assenyalades.

Els negocis ACO són els següents: Agro-Copeca; Masdemilviajes.es; Ca Paquitina; Autoescola Ondara; Bar Plaça de Bous; Carnisseria Alberto Picó, Clave Dénia; Comercial Agriflor; Cristales Ondara; Tabacos Expendeduría Nº 1 Ondara; D’Estarca Cortines; Flors Rosita; Centro Informática Profesional; Fusteria Francisco Fornet Sapena; Fusteria Noguera; Gaspar Fotògraf; Gràfiques Ortolá; Hotel Ramis; Informàtica Prof. La Marina U.P.I.; Anatex; Autoescola Bahia; Dormitienda; Bar Copetes; Vinalia; Acadèmia Lola Jordá; Mobles Gala’s; Estanco Mª Luisa Soler Bosch; Martí Assegurances-Seguros AXA; Màxima Bikes; Motos Mahiques; Ondara Print; Administració de Loteria Pérez Llull; Publi-4, Disseny Mut; Rotulart; Servicolor; Recubrimientos y Aplicaciones Técnicas Hermanos Hernandez; Video Club J y Electrodomésticos; Centre de jardineria Monverd; Coses de Casa i Regals; Calçats Dora; Passicos la Merceria; Nina Estètica i Bellesa; Mobles Ortolà; Alfaidees Multimedia; Bodega Aguilar; Floristeria Blau; Confort Gama; Astec Ingenieria; Peluqueria Eclipse; Portamaletes Devesa; Esports Colau; Grup JFM i Aquarica.

Publicado en Actualitat, AFIC.