EL PRADO D’ONDARA ACOLLIRÀ AQUEST DIUMENGE 3 DE DESEMBRE LA FIRA D’ENTITATS SOLIDÀRIES I AMIGUES

fira-entitats

Es commemora el Dia Mundial de les Persones amb Diversitat Funcional

Ondara, 28.11.17. La Regidora d’Atenció Social de l’Ajuntament d’Ondara, Mª Carmen Velázquez, ha donat a conèixer que aquest diumenge 3 de desembre, coincidint amb la commemoració del Dia Mundial de les Persones amb Diversitat Funcional, se celebrarà al Prado d’Ondara la Fira d’Entitats Solidàries i Amigues. Tindrà lloc de 10 a 14 hores i comptarà amb la participació i presència de les següents associacions i col·lectius d’àmbit comarcal: ADIMA, Tapis Gata, Tapis Xàbia, Tapis Dénia, AMADEM, LUDAI, Obrint Camí, C.P.E.E. Raquel Payà, TACTE, Creu Roja Xàbia, TDAH+16 i Condenados al Bordillo.

Durant tot el matí estaran muntats els expositors i hi haurà música amb dolçaina i parc infantil. També es projectarà durant el matí el curtmetratge “Fugitius habituals” del C.P.E.E. Raquel Payà, (Premi Samboric-Mice 2017), i es llegirà el manifest elaborat per organització amb motiu del Dia Mundial de les Persones amb Diversitat Funcional.

Mª Carmen Velázquez ha aprofitat per a animar a la ciutadania d’Ondara i de la Marina Alta a visitar aquesta fira d’àmbit comarcal per a conèixer i aprofundir en la important labor social, d’integració, assistència, i ensenyança, que realitzen aquestes associacions de la Marina Alta en favor de les persones amb diversitat funcional i de les seues famílies.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.