CULMINA LA FIRA D’ONDARA 2017 (25-26 DE NOVEMBRE) AMB LA MATINAL MOTERA, EL MERCAT DE LA TERRA I ARTESANIA, LA DEGUSTACIÓ GASTRONÒMICA AL PRADO, LA CONCENTRACIÓ DE VEHICLES ANTICS, LA FIRA D’ATRACCIONS I LA FIRA GASTRONÒMICA

fira ondara 2017 setmana 3

  • La Matinal Motera, organitzada per l’Ondara Custom Club, mostrarà una gran exhibició de motos el diumenge a l’Avinguda Doctor Fleming i carrers adjacents

  • La novetat d’aquest cap de setmana serà el Mercat de la Terra i Artesania del dissabte

Ondara, 22.11.17. Per a culminar un mes de novembre dedicat als esdeveniments firals dins de la XXXII Fira de Fires Ondara 2017, aquest tercer i últim cap de setmana (25 i 26 de novembre) el protagonisme recaurà en la Matinal Motera, el Mercat de la Terra i Artesania, la Degustació Gastronòmica al Prado, la Concentració de Vehicles Clàssics, la Fira d’Atraccions i la Fira Gastronòmica.

La XIV Matinal Motera comptarà el dissabte 25 de novembre amb els concerts vespertins a l’escenari ubicat en la part posterior del Prado, i el diumenge 26 al matí, amb la gran concentració motera organitzada per l’Ondara Custom Club. La presentació de la Matinal Motera va tindre lloc dissabte passat amb la presència de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i el president de l’Ondara Custom Club, Julio Seguí Peña, acompanyats per membres de la corporació municipal i de l’Ondara Custom Club. També es va presentar la camiseta de la XIV Matinal Motera, el disseny de la qual ha sigut realitzat enguany per Mª José Vivanco Galdón, integrant de l’Ondara Custom Club.

presentacio matinal motera

Cartell matinal motera Ondara 2017-001

La XIV Matinal Motera se celebrarà a l’Avinguda Doctor Fleming, mentres que la Concentració de Vehicles Antics tindrà lloc a l’Avinguda d’Alacant. El trenet servirà per a vertebrar ambdós esdeveniments. Les motos s’aparcaran, igual que l’any passat, des de la gasolinera fins a la rotonda d’accés des del Verger, i carrers adjacents (incloent els carrers Verge de la Soledat i Segària). Per a això, l’Avinguda Doctor Fleming romandrà tallada al trànsit en aquest tram, oferint una magnífica exposició de motos durant tot el matí del diumenge.

XIV-CONCENTRACIO-COTXES-ANTICS-ONDARA

Respecte a la programació de la Matinal Motera, comptarà amb actuacions a l’escenari que s’ubicarà al costat del Prado. El dissabte 25 de novembre, a les 20 hores, s’oferirà el concert de Why Not Rock. Quant al diumenge 26 de novembre, la Matinal Motera començarà a les 9 hores amb l’obertura de les inscripcions. (El tiquet per a la Matinal Motera tindrà un preu de 10 euros i inclou: cervesa de benvinguda, camiseta commemorativa, esmorzar en fira, i el ja típic aperitiu gambero). A les 10 hores, tindrà lloc el concert del grup de música rockabillyLos Rodeos”, (una agrupació amb més de 20 anys en els escenaris); a les 12 hores, aperitiu gambero a la Plaça de Bous; a les 12:30 hores, lliurament de trofeus de la Matinal Motera (al primer inscrit, al pilot més jove, al pilot més veterà i al Club o Penya motera amb més inscrits), i sorteig d’un viatge. En finalitzar els trofeus, sobre les 13 hores, els assistents podran gaudir del concert de Marcos Elvis.

La “Degustació Gastronòmica al Prado” (diumenge 26 de novembre) se celebrarà al Prado, en horari de 9 a 17 hores, oberta a tot el públic, per a degustar la varietat de productes que s’oferiran en els estands que es van a muntar. La dinàmica serà la mateixa que en anys anteriors; els tiquets de 5 consumicions tindran un preu de 6 euros. Els estands participants són els següents: “Al Teu Gust-Menjar per emportar” (Ondara), Bar Plaça de Bous (Ondara); la Coqueria-Mossets Artesans (Orba), Forn del Crist (Sueca), Carnisseria Fina (Sueca), Pastisseria Victòria (Ondara) i Tast’Art (Jesús Pobre, Dénia).

La novetat del darrer cap de setmana firal serà el “Mercat de la Terra i Artesania” del dissabte 25 de novembre, amb la instal·lació de les parades dins del Prado de 10 a 20 hores (amb la col·laboració del Mercat de la Terra i Artesania de La Xara). Comptarà amb una programació d’activitats infantils al matí i a la vesprada. Hi haurà embotits, olives, coques, bijuteria, artesania, vi, sabons, cervesa, verdura de proximitat, dolços, roba, etc, amb elaboració tradicional, artesanal i ecològica. Quant a l’animació infantil, el dissabte d’11 a 14 hores hi haurà jocs familiars i unflable, gimcana loca i psicomotricitat de gespa. A la vesprada, a les 17 hores, teatre infantil “Vine a la fira a ballar amb Marshall” a càrrec de Moni Poppins.

mercat-terra-artesania-FINAL (1)

A més, continuarà fins al 26 de novembre la fira d’atraccions i la fira gastronòmica. Cal recordar que la Fira d’Atraccions està instal·lada en l’aparcament públic situat en l’entrada nord del nucli urbà, al carrer Nacions Sense Estat. La Fira Gastronòmica s’està celebrant en els propis establiments. Participen 9 negocis de restauració en la proposta, que estan connectats mitjançant un “trenet”. Els bars i restaurants que participen en la Fira Gastronòmica 2017 són: Hotel Ramis; Alfatares; Cafè Sendra; El Gallego; El Euro; Tasta’m; Valero; Plaça de Bous i Taurino.

Cartell_RutaGastroOndara'17_BAIXA

BAJA_FulletFira_GastroOndara’17

Publicado en Actualitat, Ajuntament.