COMENÇA EL CURS DE CUINA PER A JOVES ORGANITZAT PER LA REGIDORIA DE JOVENTUT D’ONDARA

15 participants de 16 a 30 anys aprendran durant 8 sessions els secrets per a elaborar salses, picaetes, arrossos o postres

curs cuina (3)curs cuina (2)

Ondara, 22.11.17. Dimecres passat 15 de novembre va començar al Tasta’m el curs de cuina per a joves que organitza la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara. Aquest curs s’està realitzant al Restaurant Tasta’m d’Ondara, i compta com a formador amb el seu xef, Aitor Jordà. En total participen del curs 15 joves d’entre 16 i 30 anys, havent-se ocupat totes els places oferides.

Dimecres passat els/les participants van aprendre a elaborar diferents salses fredes i calentes (com allioli, salsa rosa o beixamel, entre d’altres). El curs tindrà una continuïtat de 7 sessions més, on els/les joves assistents seguiran aprenent des de l’elaboració de picaetes i arrossos passant per diferents postres.

Els participants van quedar molt satisfets amb la proposta en la primera sessió, i van manifestar la motivació de cara a participar en futures activitats organitzades per a aquest col·lectiu.

curs cuina (1)

Publicado en Ajuntament.