COMUNICAT POLICIA LOCAL D’ONDARA – MATINAL MOTERA 26 NOVEMBRE 2017

MATINAL MOTERA

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que, amb motiu de la celebració de la Matinal Motera el proper diumenge 26 de novembre, no es podrà estacionar als carrers on s’ubicaran les motos.

D’una banda, des de les 22:00 hores del dissabte 25 estarà prohibit l’estacionament als carrers Segària, Mestra Joaquina Gavilà, Verge de la Soledat i Doctor Barraquer; d’altra banda, als carrers Av. Doctor Fleming i Blasco Ibàñez estarà prohibit l’estacionament des de les 06:00 hores del diumenge 26.

Així mateix, el trànsit de vehicles pels esmentats carrers quedarà restringit durant la celebració de la matinal i fins la finalització de la mateixa.

EXPOSICIÓ DE VEHICLES ANTICS

VECHICLES CLASSICS (1)

Igualment s’informa que, amb motiu de l’exposició de vehicles clàssics, el proper diumenge 26 de novembre, des de les 07:00 hores del dissabte 25 de novembre estarà prohibit l’estacionament a l’Avinguda d’Alacant, des de la rotonda fins l’encreuament amb el carrer Pintor Murillo.

TREN – TURÍSTIC

Recordar, finalment, que, amb motiu de la Matinal Motera, la parada del trenet turístic es trasllada al C/ Pintor Segrelles, mantenint-se el mateix recorregut que els anteriors caps de setmana.

Es prega respecten la senyalització

Disculpen les molèsties

Publicado en Actualitat, Ajuntament.