L’AECC PRESENTA LA SEUA NOVA JUNTA LOCAL D’ONDARA

Està presidida per Mª Carmen Bisquert

Ondara, 22.11.17. Aquest dilluns es va presentar oficialment davant de la ciutadania la nova Junta Local d’Ondara de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). L’acte va tindre lloc a la Casa de Cultura i va comptar amb una alta participació de públic assistent, així com amb el suport i presència de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro.

presentacio junta local AECC (1)

La Junta Local d’AECC està presidida per Mª Carmen Bisquert; la vicepresidenta és Àngels Vives Vives; i les vocals són Rovi Noguera, Paqui Noguera, Trini Cabrera, Pepa Bordes, Pepa Fornés, Mª Carmen Guerola, i la voluntària hospitalària Mª Cruz Rivera. En la presentació es va fer un repàs de les activitats que realitza la Junta Local, entre les que s’inclou la col·locació de taules petitòries de l’AECC en els esdeveniments i fires que se celebren a Ondara; en el Centre de Salut; l’organització de xerrades (com la del passat mes d’octubre sobre el càncer de mama) o d’un altre tipus d’iniciatives, com la que es va desenvolupar per primera vegada el passat mes d’agost en la platja, de prevenció del càncer de pell.

L’acte va comptar amb una ponència sobre què és l’AECC; la seua trajectòria, objectius i activitats a nivell provincial. La xerrada va anar a càrrec de la gerent provincial d’AECC, Belén Ortiz, i del president provincial, Pablo Enríquez.

presentacio junta local AECC (9)presentacio junta local AECC (3)

Per la seua banda, l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, va aprofitar l’acte per a agrair el seu esforç a l’AECC, a la Junta Local i a les persones que han continuat amb el projecte (fa 8 anys que hi ha Junta Local d’AECC a Ondara; al principi presidida per Rovi Noguera, i des de maig d’enguany 2017, presidida per Mª Carmen Bisquert). A més, l’Alcalde ha reconegut la important labor social que desenvolupa aquesta associació per a malalts, familiars i ciutadania en general.

presentacio junta local AECC (5)presentacio junta local AECC (6) presentacio junta local AECC (7)presentacio junta local AECC (8)

Publicado en Actualitat, Associacions.