COMUNICAT POLICIA LOCAL D’ONDARA- COMENÇA LA CAMPANYA DE CONTROLS DE CÍTRICS

Dimarts passat 14 de novembre va començar la campanya de controls de cítrics al terme municipal d’Ondara. La patrulla UMA (Unitat de Medi Ambient), composta per 6 Agents, van verificar en el matí del passat dimarts un total de 40 cotxes, donant com a resultat la identificació 57 persones i 5 denúncies.

Segons informa el Cap de la Policia Local d’Ondara, Toni Galiano, aquest tipus de controls es duran a terme en diferents dies, mentre dure la recol·lecció de cítrics a la població. A més de previndre robatoris en els camps i casetes del disseminat, els agents comproven i verifiquen tant la documentació personal, com la del vehicle en què viatgen.

Es recorda a la ciutadania que si necessiten informació sobre aquesta campanya, es poden dirigir a la Central de la Policia Local d’Ondara de 08:00 a 22.00 hores.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.