ELS DIES 18-19 DE NOVEMBRE SE CELEBRA LA FIRA DE MOSTRES I COMPRES; EL MERCAT MEDIEVAL, LA FIRA D’ATRACCIONS, LA FIRA GASTRONÒMICA I LA PARTIDA DE LLARGUES, DINS DE LA XXXII FIRA DE FIRES D’ONDARA 2017

fira ondara 2017 setmana 2

  • 33 empreses mostraran els seus productes i serveis en la Fira de Mostres

  • El Mercat Medieval canvia d’ubicació i s’instal·larà entre el Prado i la Plaça de Bous

Ondara, 15.11.17. Ondara està immersa en la programació de la XXXII Fira de Fires 2017, que s’està celebrant de l’11 al 26 de novembre. Aquest segon cap de setmana firal (18 i 19 de novembre) estarà dedicat a la XXXII Fira de Mostres i Compres; el Mercat Medieval, la Fira d’Atraccions, la Fira Gastronòmica i, en esports, la Partida de Llargues dins del II Circuit de Llargues La Bolata.

Els dies 18 i 19 de novembre tindrà lloc al Prado la 32a edició de la Fira de Mostres i Compres. Un esdeveniment en què els comerços i empreses locals (i algunes comarcals) oferiran una mostra de les seues ofertes en productes i serveis, amb preus especials de fira. La Fira de Mostres i Compres compta amb una gran presència de negocis associats a l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara, ACO. En aquesta XXXII edició de la fira hi haurà 33 expositors, amb estands dins i també en l’exterior del Prado. Són els següents: JFM, Màxima Bikes, Monverd, Mercat de l’Automòbil, Carnisseria Alberto Picó, Luansa, Mobles Ortolá, Motos Mahiques, Gala’s, Passicos, Calçats Dora, Mobles Escrivà, d’Estarca Cortines, Ana Garrido – Q consulting?, Autoescola Ondara, Confortgama, Més de mil viatges, Kobold, Raúl Sodevila Segurs – Caser Segurs, El desván de Aitana – Coco kids, Mobles Escrivá, Aquarica, Nina Estètica i Bellesa, Vaporeco2 Marina Alta, Autoescola Bahia, Esports Colau, Ca Paquitina, Proseg Seguridad, Coqueta Moda Infantil, Clínica Levante Ondara, Imaginarium, Frutos secos la Marina, i Viatges Ondara.

El Mercat Medieval s’instal·larà el dissabte 18 i diumenge 19 de novembre. Com a novetat, les parades del mercat medieval enguany es concentraran entre el Prado i la Plaça de Bous, a l’Avinguda General Bosch, creant sinergies entre la fira de mostres i la medieval. Haurà parades de venda de productes, de menjar i beguda, així com animació, falconeria i activitats infantils.

Tant la Fira de Mostres com el Mercat Medieval obriran durant tot el cap de setmana, dissabte 18 i diumenge 19 de novembre, en horari de 10 a 14:30 hores i de 16 a 21 hores (diumenge fins les 20 hores).

En l’àmbit esportiu, aquest diumenge 19 de novembre, Ondara serà una de les seus del II Circuit de Llargues la Bolata, organitzat per la Federació de Pilota Valenciana, amb la col·laboració del Club de Pilota Valenciana d’Ondara i de l’Ajuntament d’Ondara. L’esdeveniment es disputarà amb dos partides al matí (10 hores: CPV Agost contra CPV Benidorm; i 12 hores: CPV Sella contra CPV Parcent) i una a la vesprada (15 hores, CPV El Campello contra Més Pilota-Pelayo) al carrer Llibertat, i comptarà amb jugadors professionals.

II circuit llargues la bolata

A més, continuarà la fira d’atraccions i la fira gastronòmica. Cal recordar que la Fira d’Atraccions està instal·lada a l’aparcament públic situat en l’entrada nord del nucli urbà, en el carrer Nacions Sense Estat. Els dies del xiquet/xiqueta de la fira d’atraccions són els dimecres 15 i 22 de novembre, i les atraccions tindran el preu de 1,5 euros.

La Fira Gastronòmica s’està celebrant durant els tres caps de setmana de la fira, en els propis establiments. Participen 9 negocis de restauració en la proposta, que estan connectats mitjançant un “trenet” que efectua una ruta circular cada trenta minuts. Els bars i restaurants ofereixen un menú especial de Fira, que inclou com a element en comú la “pansa” o la taronja, acompanyat per vi de la Marina Alta. Els bars i restaurants que participen en la Fira Gastronòmica 2017 són: Hotel Ramis; Alfatares; Cafè Sendra; El Gallego; La parada-El Euro; Tasta’m; Valero; Plaça de Bous i Taurino. Les persones que degusten els menús de la fira gastronòmica podran participar en el sorteig d’un dinar o sopar per a dues persones en els establiments adherits. Per a això hauran de presentar fins a l’1 de desembre tres tiquets de menús de fira en l’ADL d’Ondara. El sorteig serà el 4 de desembre entre tots els participants.

Cartell_RutaGastroOndara'17_BAIXA

BAJA_FulletFira_GastroOndara’17

Publicado en Actualitat, Ajuntament.