Viatge a Sierra Nevada CEMA 2018, des de la Marina Alta

VIATGE A LA NEU valencia 2017 Vers. REDUIDA - copia

El Consorci Esportiu CEMA organitza el cap se setmana del 2, 3, i 4 de febrer, un cap de setmana en la ciutat de Granada, motivat per la practica de l’esquí/snow en l’estació de Sierra Nevada. Escapada ideal per a gaudir de la neu, ja be siga en, família, amics, coneguts…

El termini d’inscripcions finalitzarà el divendres dia 12 de gener, cal anunciar que las places estan limitades a 50 persones, seguint el criteri d’orde de pagament; si el nombre de places es cobreix anticipadament, la organització estudiarà la possibilitat d’ampliar-ho.

Hi diferent modalitats de preus ajustades per a que aquest no siga l’inconvenient, modalitat esquiador per 223 euros (bus, allotjament, i forfait), la modalitat no esquiador per 135 euros (bus i allotjament), descomptes de 5, 12, i 16 anys. D’altra banda pots contractar suplements com per exemple el material d’esquí o snow.

Per a formalitzar la inscripció cal, realitzar el pagament i omplir el full de inscripció (en el que disposes de tota la informació necessària per al pagament), i entregar-ho en qualsevol oficina d’esports dels ajuntaments consorciats o per correu electrònic a la següent adreça, info@cema-marinaalta.com.

Mes informació a traves de l’adreça electrònica info@cema-marinaalta.com, o telefonant al 660 801 725.

Bases viatge a la neu CEMA 2018

Publicado en Associacions.