YOUSSEF AHATACH I MARÍA ISABEL FERRER GUANYEN A LA VI EDICIÓ DEL GRAN FONS D’ONDARA

Youssef Ahatach, del C.A. Dianium, i María Isabel Ferrer, del Club Llebeig de Xàbia, van ser els guanyadors en categoria masculina i femenina en la VI edició del Gran Fons d’Ondara que es va disputar el diumenge 12 de novembre, que coincidia amb el primer cap de setmana de Fira d’Ondara.

La prova, sobre una distància de 15 kms, va ser dominada per Ahatach i Ferrer. L’atleta del Dianium va anar uns kilòmetres amb Sergio Torres i Jorge Llácer, de l’Ondara Tri-Esport però, després de passar la població de Beniarbeig va canviar el seu ritme i se’n va anar sol fins a l’arribada, fent un temps de 54 minuts i 3 segons, a 3’36» per kilòmetre. Poc després, van arribar Sergio Torres i Jorge Llácer junts amb un temps de 55 minuts i 48 segons, una gran cursa per als ondarencs.

Per la seua banda, en la prova femenina María Isabel Ferrer, del Club Llebeig de Xàbia, va dominar des del principi fins a l’acabament. Va fer una gran cursa amb un temps final de 59 minuts i 39 segons. En segon i tercer lloc arribaven Maxine McKinnon, amb un temps d’una hora, 2 minuts i 18 segons, i Mari Carmen Lorenzo, amb un temps d’una hora, 7 minuts i 15 segons.

Pel que fa a la participació local, cal destacar també a Raül Lara, que va arribar 8é a la general, així com a Óscar Fornés i Juli Ruiz. D’altra banda, les primeres tres dones d’Ondara van ser Ana Melenchón, Antonia Guardiola i Almudena Sánchez.

El Gran Fons d’Ondara va celebrar la seua 6a edició, una cita que s’ha convertit ja en una tradició dins de la Fira. En total van prendre l’eixida unes 300 persones que van poder gaudir del bon temps i també de bons paisatges. El recorregut va anar pels termes d’Ondara, Beniarbeig, Sanet i Negrals i Benidoleig. En total van ser 15 kilòmetres, una distància que agrada a molts i a moltes atletes que volen anar un poc més enllà de les típiques curses de 10 kilòmetres. A més a més, també agrada aquest Gran Fons pels desnivells que té, ja que la fan atractiva i gens avorrida.

Aquesta cursa ha estat organitzada pel Club d’Atletisme d’Ondara amb la col.laboració de l’Ajuntament d’Ondara, Policia Local i Protecció Civil, així com la col.laboració d’associacions i veïns i veïnes del poble com ara Ondara Custom Club i Màxima Bikes. A l’entrega dels premis van estar presents José Ramiro, Alcalde d’Ondara, i Mar Chesa, Regidora d’Esports. Tots dos van voler destacar l’ambient festiu perquè entenen que eixe ha de ser l’objectiu d’aquesta cursa. També van voler agrair al Club d’Atletisme d’Ondara pel seu esforç a l’hora d’organitzar i d’aconseguir que el Gran Fons s’haja consolidat en el calendari de curses populars i també als veïns i veïnes d’Ondara que cada any estan disposats i disposades a ajudar eixe dia i fer que la cita es convertisca en tot un èxit.

IMG_9886

Més fotos: https://www.facebook.com/pg/laveudondara/photos/?tab=album&album_id=1660979463922155

Publicado en Actualitat, Esports.