L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA COMPTA AMB 26 INTEGRANTS AQUESTA TEMPORADA 2017-2018

Ja han començat les obres de reforma integral del mini trinquet, i estaran acabades abans de finals d’enguany 2017

Ondara, 13.11.17. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va ser presentada dissabte passat 11 de novembre al Trinquet Municipal d’Ondara, en un acte organitzat per la Regidoria d’Esports. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara està entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes. Aquesta temporada 2017-2018, s’ha incrementat el nombre de participants, sent un total de 26 els alumnes, que es divideixen en les categories següents: 2 prebenjamins, 6 benjamins, 5 alevins, 4 infantils, 7 cadets i 2 juvenils. Tots els joves pilotaris integrants de l’Escola van ser presentats el dissabte, un a u, en presència de familiars i amics. Com a novetat, enguany l’escola de pilota d’Ondara compta amb una incorporació femenina, com va destacar en la presentació la Regidora d’Esports, Mar Chesa.

escola pilota ondara 2017-2018pilota ondara amb entrenadors

Els entrenadors, Juanma Garrido i Néstor Portes, es van dirigir als alumnes i familiars per a donar-los les gràcies per confiar en l’escola de pilota d’Ondara; van expressar les seues ganes de treballar en el projecte, i van aprofitar per a donar les gràcies a l’anterior coordinador Mateu Fornés, pel treball realitzat. La presentació va comptar amb la presència de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i de la Regidora d’Esports, Mar Chesa, els quals van expressar l’aposta de l’Ajuntament per fomentar l’esport autòcton i per la bona marxa d’aquesta escola, que tants èxits esportius ha aconseguit en el món de la pilota.

parlament alcaldeparlament regidoria

Cal destacar que els alumnes de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara podran tornar molt prompte a utilitzar les instal·lacions del mini trinquet. Segons han explicat José Ramiro i Mar Chesa, ja han començat les obres de reforma integral del trinquetet, i estaran acabades abans de finals d’enguany 2017. Les obres s’estan realitzat amb una partida de 15.000 euros, i consistiran en la demolició de les parts dels murs que estaven en mal estat; la seua reconstrucció, i la pintura del minitrinquet, així com la instal·lació d’una tela metàl·lica lateral i d’una coberta de policarbonat. Els treballs inclouran la il·luminació. Aquestes obres estan sent executades per la Brigada Municipal, i la instal·lació de la coberta serà efectuada per una empresa especialitzada.

La reforma del mini trinquet havia sigut sol·licitada per l’Escola Municipal de Pilota, atès que es tracta d’una instal·lació a què s’atorga molt ús per part dels pilotaris de l’escola.

Publicado en Actualitat, Esports.