NOUS CURSOS GRATUÏTS PER A COMERCIANTS I EMPRESARIS D’ONDARA: Whatsapp màrqueting i Instagram per a comerços, i Google Seduction per a comerciants

Ondara, 02.11.17. L’oficina ADL d’Ondara informa dels nous cursos gratuïts per a comerciants i empresaris d’Ondara que es van a impartir a la Casa de Cultura d’Ondara aquest mes de novembre. Es tracta de dos tallers emmarcats en les actuacions divulgatives sobre comerç electrònic.

  • Google Seduction per a comerciants”. S’impartirà els dies 14 i 16 de novembre de 2017 a la Casa de Cultura d’Ondara. Objectius: Google és el buscador més utilitzat del món amb diferència. Però va molt més enllà i s’ha convertit en xarxa d’aplicacions que no paren de créixer i ofereix un extens ventall de possibilitats perquè tot tipus de negocis augmenten la seua visibilitat en la xarxa. Aquest és el focus del taller: com destacar i ser rellevant per a Google. Folleto_Google (1) def

    Folleto_Google-(1)-def-001Folleto_Google-(1)-def-002

  • Whatsapp màrqueting i Instagram per a comerços”. S’impartirà els dies 20 i 21 de novembre de 2017 a la Casa de Cultura d’Ondara. Objectius: Conèixer les característiques i avantatges/desavantatges de Whatsapp i la seua competència (Line, Telegram, Wechat i Snapchat), descobrir el seu funcionament i com usar-ho per a complir amb la LOPD, conèixer les diferències entre grups i llistes de difusió i entendre la importància de tindre una estratègia definida. A més de la teoria veurem exemples i realitzarem exercicis pràctics. Folleto_Whatssap (1) def

Folleto_Whatssap-(1)-def-001Folleto_Whatssap-(1)-def-002

Més informació i inscripcions en l’ADL d’Ondara (planta baixa de l’Ajuntament d’Ondara). Telèfon 96 576 62 50, i correu adl@ondara.org.

Publicado en Actualitat, AFIC.