L’ESCOLA MUNICIPAL ESPORTIVA DE BÀSQUET D’ONDARA COMPTA AMB 133 PARTICIPANTS AQUESTA TEMPORADA 2017-18

El dissabte va tindre lloc la presentació oficial dels 11 equips de l’escola de bàsquet i del CB Ondara al pavelló municipal

Ondara, 30.10.17. Dissabte passat van ser presentats oficialment els equips de l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara temporada 2017-2018; un total d’11 equips en què jugaran 133 xiquets i jóvens en les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i júnior. També va ser presentat l’equip sénior masculí del CB Ondara. La presentació va tindre lloc al Pavelló Municipal, en un acte organitzat per la Regidoria d’Esports d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, i celebrat en presència de les famílies dels jóvens esportistes. Mar Chesa ha donat les gràcies als integrants de l’Escola Municipal de Bàsquet, alumnes, entrenadors i a les famílies, perquè són ells els verdaders artífexs que fan que l’Escola funcione. Tots ells van ser presentats oficialment davant d’un pavelló ple de públic que va recolzar als jóvens esportistes ondarencs en aquest inici de temporada.

Els 11 equips de l’Escola Municipal de Bàsquet, que està coordinada per Vicent Mas, van ser presentats un a u, anomenant als entrenadors i a tots els jugadors i jugadores de cada categoria. L’equip prebenjamí (21 integrants) està entrenat per Pere Giner; mentre que l’equip benjamí, amb 14 jugadors, compta amb Alba Costa com a entrenadora. En l’equip aleví femení juguen 11 xiquetes, entrenades per Toni Carrió. L’aleví masculí A, amb 12 xiquets, està entrenat per Sergio López, i l’aleví masculí B, amb 9 xiquets, per Javier Garcia. L’infantil femení, amb 10 xiquetes, compta amb Toni Carrió com a entrenador. Sergio López és l’entrenador de l’infantil masculí, amb 10 jugadors. L’equip cadet masculí A compta amb 10 jugadors, entrenats per Pere Giner. El cadet masculí B té 10 integrants, dirigits per Lluís Fornés. L’equip júnior masculí, entrant per Lluís Fornés, compta amb 13 jugadors. I el júnior femení compta amb 13 jugadores entrenades per Javier Garcia.

presentacio escola basquet (2) presentacio escola basquet (1)

presentacio escola basquet (9)presentacio escola basquet (3)

presentacio escola basquet (7)presentacio escola basquet (8)

presentacio escola basquet (5)presentacio escola basquet (6)

presentacio escola basquet (10)presentacio escola basquet (4)

presentacio escola basquet (12)presentacio escola basquet (11)

A tots ells, la Regidora d’Esports, Mar Chesa, i el coordinador de l’Escola de Bàsquet, Vicent Mas, els han desitjat molta sort per a la nova temporada.

presentacio escola basquet (14)

Després de la presentació dels equips de l’Escola, va tindre lloc la de l’equip sénior del CB Ondara, i els aficionats van poder presenciar el partit de l’equip sénior.

presentacio escola basquet (13)

Publicado en Actualitat, Esports.