L’ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA COMPTA AQUESTA TEMPORADA 2017-2018 AMB 199 PARTICIPANTS

Divendres van ser presentats oficialment els 12 equips de l’Escola de Futbol en un acte celebrat al Poliesportiu Municipal en presència de les famílies

Ondara, 30.10.17. Divendres passat van ser presentats oficialment els equips de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara temporada 2017-2018; un total de 12 equips en què jugaran 199 xiquets i jóvens en les categories querubí, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. La presentació va tindre lloc al Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza en un acte organitzat per la Regidoria d’Esports d’Ondara, i celebrat en presència de les famílies dels jóvens futbolistes. L’Escola Municipal de Futbol d’Ondara està coordinada per Vicent Moncho. Després de la presentació dels equips, es va jugar un partit dels entrenadors contra pares i mares.

L’acte de presentació va comptar amb la participació de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i de la Regidora d’Esports, Mar Chesa, qui va aprofitar la presentació per a donar les gràcies als integrants d’aquesta gran escola: els alumnes, les famílies, i els entrenadors. Els 12 equips de l’Escola Municipal de Futbol van ser presentats, i es va anomenar a tots els jugadors i entrenadors de cada categoria.

En l’equip de categoria querubí juguen aquesta temporada 35 xiquets (entrenats per Inma Llompart); en Prebenjamí hi ha 2 equips; el A amb 14 xiquets entrenats per Julio Bas; i el B amb 11 xiquets compta com a entrenador amb Vicent Moncho. En l’equip Benjamí C juguen 12 xiquets amb Xavi Estarca d’entrenador; en el Benjamí B hi ha 11 alumnes amb Jaume Valero; i en el Benjamí A, amb Jordi Estarca d’entrenador, juguen 12 alumnes. En l’equip Aleví C juguen 14 xiquets entrenats per Víctor Álvarez; en el B, 13 xiquets entrenats per Antonio Vizuete, i en el A, 12 xiquets amb Javier Noguera d’entrenador. Quant al futbol 11, en categoria infantil l’equip, amb 22 jugadors, està entrenat per Celio Sánchez. En l’equip Cadet juguen 21 futbolistes entrenats per Borja Serrano, i en l’equip Juvenil hi ha 22 jugadors entrenats per Paulo Ruiz. L’equip tècnic es completa amb els entrenaments específics de porters a càrrec d’Aya.

presentacio escola futbol ondara (1)presentacio escola futbol ondara (2) presentacio escola futbol ondara (3)presentacio escola futbol ondara (4) presentacio escola futbol ondara (5)presentacio escola futbol ondara (6) presentacio escola futbol ondara (7)presentacio escola futbol ondara (8) presentacio escola futbol ondara (9)presentacio escola futbol ondara (10) presentacio escola futbol ondara (11)presentacio escola futbol ondara (12) presentacio escola futbol ondara (13)

Publicado en Actualitat, Esports.