ARRANCA LA SEGONA EDICIÓ DEL CICLE CAFÈS EMPRENEDORS D’ONDARA ACTIVA AMB LA XERRADA DE VICENT GRIMALT (ALE HOP)

cafes emprendors II vicent grimalt (1)cafes emprendors II vicent grimalt (2)

Ondara, 27.10.17. Dins de la segona edició del programa d’impuls local per a la creació d’empreses “Ondara Activa”, la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per José Ramiro, està organitzant una nova edició del cicle “Cafès Emprenedors”; un cicle de xerrades informals a càrrec d’empresaris de la localitat, en les que aborden la seua trajectòria i visió del comerç i de l’empresariat local.

La primera de la xerrades d’aquesta 2a edició de “Cafès emprenedors” va tindre lloc dimecres passat 25 d’octubre a la Casa de Cultura d’Ondara, i va anar a càrrec de Vicent Grimalt, de l’empresa Ale Hop, amb seu a Ondara; una de les empreses més importants del poble, segons va destacar l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, que va estar present en la xerrada. Ramiro va expressar la seua satisfacció per la bona acollida que està tenint aquesta proposta, que es reprèn novament després de l’èxit de la seua primera edició, i va recordar que aquestes reunions serveixen també per a reforçar el teixit empresarial del poble, a més de conèixer els èxits dels empresaris de la localitat.

cafes emprendors II vicent grimalt (3) cafes emprendors II vicent grimalt (4)

La pròxima sessió de “Cafès emprenedors” serà el dimecres 29 de novembre amb José Gilabert (Esports Colau), de 15:30 a 17 hores a la Casa de Cultura d’Ondara. Les persones interessades a assistir poden obtindre més informació i inscriure’s a l’oficina d’ADL-AFIC d’Ondara, en el telèfon 965766250, o per correu en adl@ondara.org.

Publicado en Actualitat, AFIC.