L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA ES CLASSIFICA PER A LA FASE FINAL AUTONÒMICA D’ONE WALL PER PARELLES

Ondara, 23.10.17. L’Escola Municipal de Pilota Valenciana d’Ondara va començar dissabte passat 21 d’octubre la lliga comarcal CEMA en la modalitat de raspall, amb les primeres partides de la temporada disputades al Trinquet Municipal d’Ondara. L’equip infantil d’Ondara va guanyar les dos partides disputades contra els equips de Gata (A i B). En la partida d’Ondara contra Gata A es va imposar l’equip infantil d’Ondara 25-10, i en la partida contra Gata B, el resultat va ser Ondara 25 – 5 Gata B.

D’altra banda, el diumenge 22 d’octubre es va disputar a Beniarbeig i a Orba la primera fase de la competició d’One Wall per parelles, dins dels XXXVI JECV.

Els equips de l’Escola d’Ondara van obtindre molt bons resultats. Els equips benjamí, aleví B, cadet A i juvenil d’Ondara, entrenats per Juanma Garrido i Néstor Portes, van guanyar totes les partides dels seus respectius grups, classificant-se per a les finals autonòmiques que es disputaran el 5 de novembre a Tavernes Blanques (València) en el cas de benjamins, alevins i cadets, i el diumenge 29 d’octubre a Massamagrell (València) en el cas de l’equip juvenil.

Publicado en Esports.