LA CASA DE CULTURA D’ONDARA ACULL L’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA “MAROCCO ENTRE AMIGOS” FINS AL 31 D’OCTUBRE

Ondara, 23.10.17. La Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura d’Ondara acull fins al 31 d’octubre l’exposició fotogràfica “Marocco entre amigos”, amb les fotografies obra de Maira Ribelles, Rebecca Green, Manon Vermeulen, Ximi Vives, Gabriela Contreras i Alejandro Álvarez, realitzades durant un viatge fotogràfic efectuat al Marroc el passat mes de juny.

expo marocco (3) expo marocco (1)

La mostra va ser inaugurada divendres passat amb una alta assistència de públic, i es podrà visitar de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 16:30 a 21 hores. A la inauguració va assistir la Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, la qual ha donat l’enhorabona als artífexs de les fotografies.

Alejandro Álvarez, professor de fotografia de l’Escola-Taller d’art de fotografia de Dénia, i guia del viatge fotogràfic (que va organitzar junt amb Rebecca Green), ha indicat que el concepte de l’exposició és mostrar xicotets detalls del Marroc i de la seua cultura. Les imatges van ser seleccionades pel que transmeten en l’àmbit emotiu, representant a cada persona artífex de les mateixes, i expressant la seua forma de veure la realitat. L’exposició consta de fotografies molt heterogènies; van des de detalls d’espècies, artesania, a mercats, racons de carrers, paisatges, i arquitectura, entre altres. Després del viatge, assegura Alejandro Álvarez, destaca com la fotografia uneix a les persones, sent els més important la vivències i anècdotes d’aquest viatge.

Publicado en Actualitat, Cultura.