L’ESCOLA MUNICIPAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA D’ONDARA COMPTA AQUEST CURS 2017-2018 AMB 108 PARTICIPANTS

El divendres va tindre lloc la presentació dels equips de l’escola de gimnàstica rítmica al pavelló municipal

Ondara, 23.10.17. Divendres passat va ser presentada oficialment l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara temporada 2017-2018; una escola que compta aquest nou curs amb 108 participants en les diferents categories: babys, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. La presentació va tindre lloc al Pavelló Municipal, en un acte organitzat per la Regidoria d’Esports d’Ondara, i celebrat en presència de les famílies de les jóvens esportistes, que va comptar amb la presència de la Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, Mar Chesa.

L’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica està coordinada per Alicia Ivars i compta amb Cristina Sala, Alba Fornés, Irene Esteve i Sandra Gamero com entrenadores.

La presentació de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara va començar amb vistoses exhibicions, entre elles les de les alumnes del conjunt infantil, que recentment s’han proclamat campiones en la primera fase provincial de la Lliga Interclub.

Enguany, l’escola de gimnàstica compta amb 108 alumnes, que es reparteixen en les categories següents: 15 babys i prebenjamí, 21 en benjamí, 36 en aleví, 21 en infantil, 10 en cadet, i 5 en categoria juvenil. La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, els ha desitjat molta sort a totes aquesta temporada, i que gaudisquen practicant aquest esport. A més ha agraït a les famílies la seua confiança en les Escoles Esportives Municipals d’Ondara.

presentacio gimnastica ondara (1)presentacio gimnastica ondara (2) presentacio gimnastica ondara (3)presentacio gimnastica ondara (4) presentacio gimnastica ondara (5)presentacio gimnastica ondara (6)

Publicado en Actualitat, Esports.