LA SEGONA EDICIÓ DEL CICLE «CAFÈS EMPRENEDORS» D’ONDARA ACTIVA COMENÇA EL 25 D’OCTUBRE

CAFES EMPRENEDORS ONDARA ACTIVA. 2

Ondara, 11.10.17. Dins de la segona edició del programa d’impuls local per a la creació d’empreses “Ondara Activa”, la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per José Ramiro, ha organitzat una nova edició del cicle “Cafès Emprenedors”; un cicle de xerrades informals a càrrec d’empresaris de la localitat, en les que abordaran la seua trajectòria i visió del comerç i de l’empresariat local. Es tracta de la segona edició d’aquest cicle, després que prop d’un centenar de persones assistiren a les xerrades de la primera edició, celebrades al març, abril i maig.

Les xerrades de “Cafès emprenedors” van dirigides a emprenedors locals, empresaris i comerciants d’Ondara, i en elles podran conèixer les històries dels empresaris ondarencs comptades i compartides per ells. Les persones interessades a assistir poden obtindre més informació i inscriure’s en l’oficina d’ADL-AFIC d’Ondara, en el telèfon 965766250, o per correu en adl@ondara.org.

La primera de les xerrades de “Cafès Emprenedors” tindrà lloc el dimecres 25 d’octubre, a càrrec de Vicent Grimalt (Ale hop). La següent sessió serà el dimecres 29 de novembre amb José Gilabert (Esports Colau). Les dues xarrades tindran lloc de 15:30 a 17 hores a la Casa de Cultura d’Ondara.

 

Publicado en Actualitat, AFIC.