L’EQUIP ALEVÍ A DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA, CAMPIÓ DE LA “LLIGA VALENCIANA 2017 IR” A ALACANT

Ondara, 11.10.17. L’equip Aleví A de l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara va aconseguir dissabte passat 7 d’octubre proclamar-se campió en la província d’Alacant de la Lliga Valenciana 2017 IR, després de vèncer en la final a l’equip de C.B. Joventut Xàbia per 59 a 47.

L’equip Aleví A de l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara, el coordinador de la qual és Vicent Mas, està entrenat per Sergio López i compta com a jugadors amb Joan Sapena, Pau Aparisi, Oscar Castrillón, Salva Sapena, Àlex Terrades, Ivan Server, Blai Soldevila, Carles Riera, Josep Romans, David Femenia i Àngel Morell. El millor jugador de la final va ser Oscar Castrillón.

En el partit de la final, celebrada a l’Alfàs del Pi, va dominar l’equip d’Ondara des del principi, sense grans diferències però amb molta autoritat i un bon joc, el que va permetre que l’afició d’Ondara no patira pel resultat en cap moment i esclatara d’alegria en acabar el partit. Aquesta victòria ha suposat una gran alegria per a l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara, que comença a veure recompensat el seu treball amb aquests bons resultats.

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, la seua responsable, Mar Chesa ha donat l’enhorabona als integrants de l’equip, el seu entrenador i el coordinador de l’Escola per aquests bons resultats en l’inici de la nova temporada.

alevins campions

Publicado en Actualitat, Esports.