EL TRINQUET D’ONDARA IMPULSA EL CAMPIONAT D’AFICIONATS “TIO EMILIO” DEL 21 D’OCTUBRE AL 25 DE NOVEMBRE

 

Ondara, 10.10.17. El Trinquet Municipal d’Ondara, que comença una nova etapa després de l’adjudicació de la gestió de les seues instal·lacions a Paqui Soler, ha organitzat el “Campionat d’aficionats Tio Emilio”, que es desenvoluparà del 21 d’octubre al 25 de novembre.

Bar-Trinquet---Tio-Emilio

El campionat pren el nom d’Emilio Ferrando, “Tio Emilio”, trinqueter inesgotable que va ser un dels impulsors de Las Delicias (trinquet inaugurat a Ondara en 1956, i ja desaparegut, que va ser el primer trinquet il·luminat d’Espanya).

Bar-Trinquet---Tio-Emilio-[Documentacio]-002

El campionat d’aficionats “Tio Emilio” té com a objectiu tornar a ajuntar els aficionats per a gaudir de la pilota. Totes les partides es jugaran els dissabtes, des del 21 d’octubre al 25 de novembre (21 i 28 d’octubre; 4, 11, 18 i 25 de novembre), a les 16 hores.

Bar-Trinquet---Tio-Emilio-[Documentacio]-002 - copia

Només es podran apuntar 5 equips i seran de 3 jugadors (com a mínim). La inscripció en el campionat tindrà un cost de 10 euros per participant. La modalitat del campionat serà raspall i els dos millors equips s’enfrontaran en la final el 25 de novembre. L’organització facilitarà l’equipament a cadascun dels jugadors.

Les persones interessades a apuntar-se, poden contactar amb Paqui Soler en el telèfon 607364935.

 

 

Publicado en Actualitat, Esports.