MES DE LA SALUT MENTAL – AMADEM

mes de la salud mental2-001

 

AMADEM, la ONG per la Salut Mental a Marina Alta, ha organitzat diverses activitats a les poblacions de la comarca emmarcades en la celebració del mes de la salut mental.

Les activitats començaran aquest dijous 5 d’octubre amb la inauguració de l’exposició d’art a la Casa de Cultura de Dénia.

El cap de setmana del 7 i 8 d’octubre, AMADEM estarà present a la Fira Gata al Carrer, de Gata de Gorgos, de 10 a 20 hores.

El 10 d’octubre, Dia Internacional de la Salut Mental, es llegirà el manifest a les 11 hores a l’Ajuntament de Dénia, i a la vesprada hi haurà un taller de ioga i relaxació de 18:45 a 19:45 hores a l’Hostal Loreto de Dénia.

El 19 d’octubre, jornada de portes obertes de les vivendes tutelades de salut mental (que s’ubiquen als carrers Patricio Ferrándiz i Passeig del Saladar de Dénia), en horari de 10:30 a 12:30 hores i de 17 a 19 hores.

El 27 d’octubre a les 12 hores, xerrada per a l’alumnat de l’IES de Pedreguer, i el 30 d’octubre a les 10:30 hores, xerrada per a l’alumnat al Creama de Benissa.

El 31 d’octubre es presentarà el documental “Cerca de la salud mental” al Centre Social de Dénia a les 20 hores.

El 5 de novembre se celebrarà la marxa solidària Font Santa de Teulada- Moraira.

El 9 de novembre, xerrada a la Casa de Cultura de Dénia “Salut mental i associacionisme” alumnat UNED. I el 14 de novembre s’impartirà una xerrada per a l’alumnat de l’IES nº1 de Xàbia.

Són els actes i activitats emmarcats en la celebració del mes de la salut mental, organitzats per AMADEM.

Publicado en Associacions.