SINMA ONDARA ORGANITZA UN TALLER DE RECICLATGE EL DILLUNS 16 D’OCTUBRE A LA CASA DE CULTURA

Ondara, 03.10.17. L’empresa municipal SINMA, encarregada del servei d’arreplegada de fem i neteja viària d’Ondara, ha programat per al dilluns 16 d’octubre l’organització del taller de reciclatge “Si recicles pregunta, si no, també”. Aquesta activitat està emmarcada en la campanya “Recicla amb els 5 sentits” que duu a terme la Conselleria d’Agricultura i Medi Ambient junt amb les diferents empreses gestores de residus, segons ha informat el Regidor delegat de SINMA, Francesc Giner. Es tracta d’una iniciativa per a acostar la pràctica del reciclatge a la ciutadania d’Ondara i resoldre els dubtes que tinguen respecte d’això.

El taller i xerrada sobre bones pràctiques de reciclatge tindrà lloc el dilluns 16 d’octubre a les 18 hores a la Casa de Cultura d’Ondara, i va dirigit a la gent gran, si bé pot participar qualsevol persona adulta que estiga interessada. No cal inscriure’s prèviament.

El taller “Si recicles pregunta, si no, també” té com a eix el treball de tots els contenidors i per tant, tot tipus de residus. Aquesta activitat pretén resoldre dubtes concrets dels participants del taller i, a través d’una presentació multimèdia, oferir-los informació real i actualitzada sobre la gestió d’aquests residus. El taller conclourà amb les reflexions i compromisos que cada participant vullga posar en comú.

Cartell preguntaV-001

Publicado en Actualitat, Ajuntament.