LA FEDERACIÓ DE SOCIETATS MUSICALS DE LA COMUNITAT VALENCIANA ES VA REUNIR A ONDARA

La Casa de Cultura va acollir el dissabte el Consell Intercomarcal de la FSMCV

asamblea FSMCV (3)

Ondara, 03.10.17. La Casa de Cultura d’Ondara va acollir dissabte passat 30 de setembre la reunió del Consell Intercomarcal de la FSMCV (Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana), compost per representació dels 3 comitès provincials.

Una reunió que va estar presidida pel president de la FSMCV, Pedro Rodríguez, i que va comptar amb la presència de tota la Junta Directiva de la federació, i de 30 presidents comarcals; entre ells, Manolo Gavilà (president a la Marina Alta de la FSMCV). La trobada va comptar amb la participació de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora de Cultura Raquel Mengual.

asamblea FSMCV (1)asamblea FSMCV (4)

En el Consell Intercomarcal de la FSMCV es van abordar assumptes traslladats pels tres Comitès provincials, que en total representen a 550 societats musicals; 40.000 músics i 60.000 alumnes de tota la Comunitat Valenciana. Posteriorment, aquests assumptes i propostes seran traslladats a cadascun dels col·lectius comarcals en les seues respectives reunions.

Des de la FSMCV es va agrair a l’Ajuntament d’Ondara la seua col·laboració a l’hora de cedir les instal·lacions municipals per a celebrar aquesta trobada d’àmbit autonòmic.

Publicado en Actualitat, Cultura.